OLGUN ŞİMŞEK'TEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!

Yalan Dünya dizisinde iki farklı karakteri canlandıran Olgun Şimşek Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'a konuştu.

OLGUN ŞİMŞEK'TEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!

Olgun Şimşek, Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Selahattin tiplemesinin duruş bozukluğu yüzünden rahatsızlandığını söyledi. İşte Ayşe Arman'ın röportajından kısa bir bölüm:

Ayşe Arman: Ne oynasan ön plana çıkıyorsun. Genellikle de farklı kişileri canlandırıyorsun. Senin için o rolden o role girmek zor olmuyor mu, yormuyor mu?

Olgun Şimşek: Fiziksel yorgunluğu oluyor. Daha doğrusu, zihinsel başlayan yorgunluk, bedensel yorgunluğa dönüşüyor. Mesela, boynunu geri çeken, kıçını arkaya atan, hafif yamuk basıp yürüyen Selahattin, bende omuz ve boyun problemleri yarattı.

Ayşe Arman: Yapma ya!

Olgun Şimşek: Evet, fizik tedaviye gidiyorum. Boynumda fıtık var, ondan zannettim. “Bunun fıtıkla alâkası yok, olsa kolların uyuşurdu. Bu basbayağı, roldeki duruş bozukluğundan. Ben de öyle dursam, benim de her tarafım ağrır” dediler. Selahattin’in karakteri bozuk olduğu için, duruşu da bozuk! Beyefendi yüzünden tedavi görüyorum!


Ayşe Arman:
Selahattin tiplemesi kimin fikriydi?

Olgun Şimşek: Gülse, içgüveysi, üçkağıtçı, kadın ve para düşkünü bir karakter yaratmak istiyordu. O yazdı, ben de onu ayaklandırdım.