OKAN EVDE SİGARA İÇEMEZ!

Kapalı alanda sigara içtiği iddiasıyla Sağlık Bakanlığı'nın bile tepkisini çeken Okan Bayülgen'e doğuma hazırlanan eşi Şirin Ediger de sigara yasağı getirdi!

OKAN EVDE SİGARA İÇEMEZ!

Hamileliğinin son günlerini yaşayan Okan Bayülgen’in eşi Şirin Ediger, annesiyle birlikte Bebek’te yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. Sağlıklı bir doğum için yoga çalışan Ediger, eşi Okan Bayülgen’in tepki çeken “Hiç çocuk sevmem, eşim de sevmez” sözüne açıklık getirdi. Adını İstanbul koyacakları bebeklerine kavuşmanın heyecanı içinde olduğunu belirten Ediger, “Tabii ki kendi çocuğumuzu seveceğiz. Her çocuğu seven tipler vardır. Okan, biz öyle değiliz demek istedi” dedi.

DESTEK ÇIKTI

Öte yandan sigara yasağını hiçe sayıp kapalı mekânlarda sigara içen Okan Bayülgen’e, Sağlık Bakanlığı’ndan gelen uyarıdan sonra hamile eşi Şirin Ediger de yasak koydu. Eşinin evde sigara içmesine izin vermediğini söyleyen Ediger, “Zaten kendisi de evde sigara içmekten kaçınıyor” dedi.