OKAN BAYÜLGEN'DEN İNCİLER

Okan Bayülgen hiç tatile gitmediğini söyleyip ekledi: Tatile gitsem de fotoğraf çekmeye gidiyorum. Havuz kenarına yatıp da güneşlenecek halim yok öküz gibi!..

OKAN BAYÜLGEN'DEN İNCİLER

Ünlü sanatçı Okan Bayülgen, kadınlarla ilişkilerini Şamdan Plus dergisine anlattı! Bayülgen, 'Bir kadın sizinle beraber olursa nelere katlanmak zorunda kalır?' sorusuna şöyle cevap verdi: O kişiye çok vakit ayırıyorum ama o vakti ayırırken aslında başka bir işe vakit ayırıyorum. Mesela tatile gitsem de fotoğraf çekmeye gidiyorum ve 'Haydi sen de gelsene' diyorum. Havuz kenarına yatıp güneşlenecek halim yok, öküz gibi... Okan Bayülgen, 'Terk eden mi, terk edilen mi olursunuz?' sorusuna ise şöyle cevap verdi: Ben çok terk edildim. Terk ettiysem de terk edildim gibi yaptım. Vicdan azabı çektim ama kendimle ilgili dertlerim var benim. Kimseyi benimle birlikte oldu diye cezalandırmak istemem.

Okan Bayülgen, estetik düşmanı da çıktı. 'Güzel soyumuzu mahvediyoruz, bütün kızlar birbirine benziyor' diyen ünlü şovmen, bu durumun obeziteden sonra dünyanın en önemli problemi olduğunu belirterek, 'Bana estetikli yaratıklardan artık fenalık geldi' dedi.