Nurgül Yeşilçay'ın menajerinden 'küfür' ve 'taciz' açıklaması!

Manajer Gülistan Tartar kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak Nurgül Yeşilçay'a atfedilen 'sette küfür' iddialarını yalanladı.

Nurgül Yeşilçay'ın menajerinden 'küfür' ve 'taciz' açıklaması!

Erkan Petekkaya'nın verdiği bir röportajda "Nurgül Yeşilçay'ın Paramparça'dan gerçek ayrılma nedenini söylersem yer yerinden oynar" sözleri tartışma yarattı ve ortalık karıştı. Dün Kanal D'de yayınlanan magazin programı Renkli Sayfalar'da konuyla ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Programda Nurgül Yeşilçay'ın sette Erkan Petekkaya ile set çalışanlarına küfür ettiği konuşuldu.

Nurgül Yeşilçay'ın konuya sessiz kalması dikkatlerden kaçmazken menajeri Gülistan Tartar sessizliği bozarak sosyal medya hesaplarından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne de vurgu yapan bir açıklama yayınlandı.

Menajer Tartar şöyle yazdı:

Renkli Hayatlar programı Nurgül Yeşilçay ile ilgili yalan ve iftira dolu bir habere imza atmıştır...

Sektör gerçeklerin farkındadır.. Nurgül Yeşilçay edebiyle diziden ayrılmıştır. O tahammül edilemez bir ortam çalışmamayı tercih etmiştir.

Ayrılışından 2 ay sonra amacı belli olan bu iftira yalan haber yapanları bundan kendilerine menfaat çıkaranları kınıyoruz..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir anne ve Türkiye'nin önde gelen oyuncularından Nurgül Yeşilçay'ın bile nasıl bir tacize maruz kaldığı örnektir.

Nurgül Yeşilçay'ın menajerinden 'küfür' ve 'taciz' açıklaması!