NİHAT ALPTUĞ ALTINKAYA'DAN AÇIKLAMA

Sevişme sahneleriyle olay yaratan 'En Mutlu Olduğum Yer' filminin galası geçtiğimiz gece Nişantaşı Citys’de gerçekleşti.

NİHAT ALPTUĞ ALTINKAYA'DAN AÇIKLAMA

Ezgi Asaroğlu ve Nihat Alptuğ Altınkaya’nın başrollerini paylaştığı filmin galasına oyuncuları haricinde hiç kimse katılmadı. Olay yaratan sevişme sahnelerinde araya yastık yerine çarşaf koyduklarını söyleyen oyunculardan Nihat Alptuğ Altınkaya gişe kaygısı taşımadıklarını, amaçlarının izleyenlere güzel yerler göstermek, istedikleri ve en mutlu oldukları yer neresi bunu düşünmelerini sağlamak istedikleri söyledi.

'Yabancı sinemalardaki alternatif bizde de var artık'

Güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu ise bu filmin başka filmlerle yarışma iddiasının olmadığını, kendi kategorisinde tatlı, güzel görüntüleri olan bir yol hikayesi olduğunu dile getirdi. Asaroğlu; “Yaklaşık bir aya yakın seyahat ederek çektik.

Bu filmde aşk, romantizm var. Arkasında macera ve kaçış var. Çok uyumlu, genç dinamik bir ekiple beraber yollarda çektik. Hem tatil yaptık hem çalıştık, o enerjinin de geçtiğini düşünüyorum. Genelde yabancı sinemalarda bu türün alternatifi varken şimdi bir Türk sineması da girmiş bulunuyor” ifadelerinde bulundu.

Ayaklı Gazete