MUHTEŞEM YÜZYIL’DA CARİYE ROLÜNÜ KİM KAPTI?

Muhteşem Yüzyıl’ dizisine önümüzdeki haftalarda ‘Şehzade Mustafa’ rolüyle katılacak olan Mehmet Günsür’ün cariyesi rolünü Ilıcalı’nın programıyla ünlenen Gizem Akın’ın kaptığı ortaya çıktı..

MUHTEŞEM YÜZYIL’DA CARİYE ROLÜNÜ KİM KAPTI?

Muhteşem Yüzyıl’ dizisine önümüzdeki haftalarda ‘Şehzade Mustafa’ rolüyle katılacak olan Mehmet Günsür’ün cariyesi rolünü Ilıcalı’nın programıyla ünlenen Gizem Akın’ın kaptığı ortaya çıktı. Dizide bir süredir Şehzade Mustafa’nın aşk yaşayacağı oyuncu için arayış sürüyordu. ‘Var Mısın Yok Musun’ ve ‘Survivor’ yarışmalarıyla ünlenen Akın geçen hafta alışveriş yaparken görüntülendiğinde dizi için görüşmeye gittiğini açıklamıştı.

Daha sonra rol için Türkiye eski güzellerinden Ceren Hindistan ve oyuncularla da görüşüldüğü ortaya çıktı. Ancak yarışı kazanan Akın oldu.