MERİH ERMAKASTAR'DAN YENİ KLİP!

Merih Ermakastar "Hiç özür bekleme" parçası için kamera karşısına geçti..

MERİH ERMAKASTAR'DAN YENİ KLİP!

Müzisyen kimliğini oyuncu kimliğiyle bütünleştiren ve aynı zamanda Serdar Ortaçın da vokalistliğini üstlenen Merih Ermakastar, tek şarkıdan oluşan yeni single'ı “Hiç özür bekleme” için hareket geçti. Yasaksın ve Hazan Yeri isimli parçalarının ardından hayranlarından gelen yoğun ilgi ve talep karşısında yeni bir single yapan Merih Ermakastar gelen olumlu tepkilerden dolayı oldukça memnun.

“Hiç özür bekleme” isimli şarkısının klip çekimleri için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçen Merih Ermakastar, “Gelen yoğun ilgi ve talepler yeni bir single yapmam için beni harekete geçirdi. O kadar olumlu tepkiler ve o kadar güzel yorumlar aldım ki, bunun karşılığını bir şekilde vermem gerekiyordu. Ve bu anda Hiç Özür Bekleme parçası çıktı. Ve bunu da single yapmaya karar verdik” diye konuştu.

Tüyleri diken diken eden bir finale sahip olduğu söylenen klipte Merih Ermakastar'ın
oyunculuk yönünü ustaca kullandığı da gözlerden kaçmadı. Senaryonun sır gibi saklandığı klip kısa film tadında çekildi. Çekimlerde Türkiye'de ilk kez bir klipte kullanılan Arri Alexa kamerasının tüm hünerleri kullanıldı. Beykoz'da gerçekleştirilen klip çekimlerinde Merih Ermakastar'a Modella Ajanstan Slovak manken Monika Besedicova eşlik etti. Ermakastar'ın Slovak manken ile yapılan ve sıcak sahnelerin kameralara yansıdığı klip çekimlerinde Merih Ermakastar oyuncu olmanın avantajını bir kez daha yaşadı. Ve oyunculuk yönünü kullanarak farklı ve sıra dışı bir klibe imza attı.

Söz ve müziği Merih Ermakastar imzası taşıyan, Ossi Müzik etiketiyle piyasaya çıkacak olan “HİÇ ÖZÜR BEKLEME” isimli single'ın yapımcılığını Hakan Eren üstleniyor. Klibin yönetmenliğini ise geçtiğimiz senelerde reyting rekorları kıran "Binbir Gece" ve son dönem reytinglerde ilk sırada yer alan "Aşk ve Ceza" dizisinin görüntü yönetmeni Tolga Çetin üstlendi.

MERİH ERMAKASTAR'DAN YENİ KLİP!