MEHMET AKBAY AÇIKLADI

KRAL TV GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEHMET AKBAY, “16'NCI KRAL TV MÜZİK ÖDÜLLERİ”NDE ADAYLARI NASIL BELİRLEDİKLERİNİ CANLI YAYINDA ANLATTI. AKBAY, “BİZ ADAYLAR KONUSUNDA ÇOK ADİL DAVRANDIK. KIRAN KIRANA BİR YARIŞ OLSUN İSTEDİK” DEDİ.

MEHMET AKBAY AÇIKLADI

17 Mayıs’taki Kral TV Müzik Ödülleri için geri sayım başladı! NTV’deki Haftasonu programına konuk olan Kral TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay, '16'ıncı Kral TV Müzik Ödülleri'yle ilgili şöyle konuştu:

“Her şey yolunda, ince ve titiz çalışıyoruz. Kesinlikle ödüllere ve adaylara müdahale etmedik. Türkiye’nin en önemli radyocularını davet ettik. Onların da görüşünü aldık. Ardından MÜYAP’ı çağırdık. Adaylar konusunda tartıştık ve birlikte karar verdik. Jüri listesini de onlara verdik. 200 kişilik jüriyle aday adaylarını belirledik.

Biz Kral TV yönetimi olarak adil olmaya karar verdik. Kategorileri de bu sene değiştirdik. Çünkü bazı popçular arabesk söylüyor, türkücüler sanat müziği söylüyor. Bu nedenle kategorileri değiştirdik. Adaylar konusunda ise 2009’da albüm yapma şartı koyduk. En ufak bir müdahalede bulunmadık. Bazı sanatçılar aday olmadıkları için geceye gelmeyeceklerini söylüyorlar. Çok yanlış şeyler bunlar. Biz çok adil davrandık. Kıran kırana bir yarış olsun istedik. Tarkan ile Ajda Pekkan da gecede sahne alacak.”