Lindsay Lohan: "Bana Putin'i verin!"

Ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Rusya'da yayınlanan "Pust Govoryat" isimli talk show programına çıkmak için Putin'i istedi. İşte detaylar..

Lindsay Lohan: "Bana Putin'i verin!"

Bir dönem skandallarıyla gündemden düşmeyen Lindsay Lohan, Rus milyarder Egor Tarabasov ile yaşadığı ilişkisiyle durulmaya karar vermişti. Fakat Lohan'ın bu ilişkisi de olaylı bir şekilde bitmişti.

Lindsay Lohan: "Bana Putin'i verin!"

Lohan, Londra'daki dairesinin balkonunda sevgilisi Tarabasov ile şiddetli bir kavga etmiş ve bu kavga esnasında Tarabasov'un kendisini boğarak öldürmeye çalıştığını iddia etmişti. Tüm mahalleyi ayağı kaldıran Lohan "Lütfen bana yardım edin. Bana saldırıyor, beni öldürmeye çalışıyor. Kurtarın!" diye çığlık atarak yardım istemişti.

Fakat Lohan kafaları karıştırmaya hala devam ediyor. 22 Ağustos'ta instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta parmağına yeniden taktığı nişan yüzüğüyle tüm gözleri yeniden üzerine çekti. Lohan and Tarabasov arasındakii buzların eriyip erimediği henüz netlik kazanmadı fakat Lohan'ın instagramında paylaşılan nişan yüzüklü fotoğraf barışmanın habercisi gibi gözüküyor..

Lindsay Lohan: "Bana Putin'i verin!"

Tüm bu olayların ardından Channel 1'de yayınlanan "Pust Govoryat" isimli ünlü talk show programı, Lohan ve Tarabasov ilişkisini ve olaylı ayrılıklarını konuşmak için ünlü oyuncuyu Rusya'ya davet etti. Bunun üzerine Lohan'ın istekleri duyanları çok şaşırttı!

Lohan'ın televizyon programına çıkmak için talep ettikleri ise şu şekilde;

Özel bir jet
Güvenlik
1 yıllık Rusya vizesi
500 bin pound
Jette bulunacak kuaför, makyöz ve manikürcü
Ritz Carlton Hotel'de penthouse bir oda

Listede en ilginç çeken istek ise Putin! Lohan, Rusya devlet başkanı Vladimir Putin ile tanışmak ve onunla birlikte fotoğraf çektirmek istiyor.

Lohan kısa bir zaman sonra programa katılacak. Channel 1'in Lohan'ın istekleri konusunda gerekenleri yapmaya başladı bile..