KÜS ÜNLÜLER BAYRAMDA BARIŞACAK MI?

Küs ünlüler bayramda barışacak mı?Bayramlar küslerin barıştığı, kırgınlıkların unutulduğu zamanlardır.Ancak ne yazık ki magazin dünyasının bazı ünlü isimleri bayrama dargın girdi.

KÜS ÜNLÜLER BAYRAMDA BARIŞACAK MI?

Bu anlamlı günlerde küslüklerin bitmesini dileyerek kimin, kiminle neden dargın olduğunu hatırlatalım istedik...

NANE NANE KAVGASI BÜYÜDÜ

Gülben Ergen geçtiğimiz kış bir röportajında Sibel Can'ın albümü için; "Bazı şarkılar, Nane Nane'ye benziyor. Çok kötü" demişti. Sibel Can'ın Gülben Ergen'e cevabı ise oldukça sert oldu. Sibel Can, "Hepsinin geçmişini biliyoruz. Allah bunları ıslah etsin" diye cevap verdi.

NE TÜPMÜŞ AMA!

Gülben Ergen ile Seren Serengil 15 yıldır kavgalı. Aralarında yaşanan polemikler Seren Serengil'in Gülben Ergen için söylediği, "Tüpü patlasa da kurtulsak" sözlerinden sonra mahkemeye taşındı ve bir daha hiç konuşmadılar.

DAVALIKLAR

Okan Bayülgen, "Medya Arkası" bölümünde Lerzan Mutlu'yu yerden yere vurmuştu. Mutlu, 'Platonik aşkım' dediği Okan Bayülgen'e çok sinirlenmiş ve ünlü şovmen hakkında 50 milyar liralık tazminat davası açmıştı. Lerzan Mutlu, ünlü şovmenden 7 bin lira maddi tazminat da kazandı.

DEVE TARTIŞMASI

Şarkıcı Yeşim Salkım, İlker İnanoğlu ile evlenince, İnanoğlu'nun eski sevgilisi Güzide Duran ile mahkemelik oldu. Yeşim Salkım, evliyken kuliste kendisini çekiştiren Güzide Duran ile Deniz Akkaya'yı mahkemeye vermişti. İnanoğlu'ndan boşanmasının nedeni olarak da Güzide Duran'ı gösteren Salkım'ın "Devede de boy var ama eşek çekiyor" sözleri olayı büyütmüştü.

MÜSAMERE KIZI BENGÜ!

Demet Akalın karışılaştırılmaktan rahatsızlık duyduğu Bengü için "Müsamere kızı gibi, sakın beni onunla karşı karşıya getirmeyin" demişti. Demet Akalın bu ağır sözlerden bir kaç gün sonra düzenlediği doğum günü partisine diğer popçuları davet ederken Bengü'yü çağırmadı.

ROMEO POLEMİĞİ MAHKEMEDE BİTTİ

Hande Yener, Serdar Ortaç'ın şarkıları için "Bakkal müziği" yakıştırmasını yapmıştı. Serdar Ortaç da bir konserinde, Hande Yener'in "Romeo" şarkısının sözlerini, "Sabaha kadar tırmalar beni" diye değiştirmişti. Hande Yener de bunun üzerine; "Serdar, kendine bir Romeo bulsun" diye konuşunca Ortaç 500 bin liralık tazminat davası açtı.

GÜLSE OYUNCU DEĞİL

‘Avrupa Yakası' dizisindeki 'Gaffur' tiplemesiyle büyük beğeni toplayan Peker Açıkalın, diziden çıkartılma sebebi olarak Gülse Birsel'i gösterince ikili arasında gerilim yaşanmıştı. Sert açıklamalarıyla dikkat çeken Açıkalın, "Gülse Birsel yalnızca yazar. Oyuncu olabilmek için benim gibi en az 30 yılını verecek. diyerek aralarına kara kedi girmesine neden olmuştu."