KURTLAR VADİSİ’NİN TELEKULAK BELGELERİ!

Zanlılar ifadelerinde oyuncularla birlikte olduklarını itiraf ediyor..

KURTLAR VADİSİ’NİN TELEKULAK BELGELERİ!

Adana'da çökertilen fuhuş çetesiyle ilgili yapılan dinlemelerde'Kurtlar Vadisi Filistin' filminin oyuncularına 'kadın ikram edildiği' iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Kurtlar Vadisi'nin bazı oyuncularının isimlerinin dava dosyasındaki tutanak ve zanlı ifadelerinde yer almasına rağmen, yapımcı Pana Film iddiaları yalanlamaya kalkıştı.

HAPİSLERİ İSTENİYOR
Filmin Adanalı sponsoru müteahhit Alpay Y.'nin Gökhan Uygun (Memati), Kenan Çoban (Abdülhey) ve Erdem Ergüney'e (Deli Hikmet) kadın bulmak için fuhuş çetesiyle temasa geçtiği öne sürülmüştü.

Zanlı bir kadının, dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar (Necati Şaşmaz) için de Adana'daki büyük otellerden birine kadın gönderdiği yönünde belgeye ulaşmıştı. Kurtlar Vadisi Filistin'in yapımcısı Pana Film, haklarında 4'er yıl hapis istenen 14 kişinin yargılandığı davada isimleri geçen oyuncularla ilgili bu haberimizi yalanlama girişiminde bulundu. Pana Film'in internet sitesindeki duyuruda; “4 Ocak 2011 tarihli Habertürk Gazetesi'nde 'Kurtlar Vadisi Telekulak' başlığıyla yer alan haberdeki iddialar tamamen gerçek dışı ve asılsızdır” ifadesine yer verildi.

Ajans Habertürk, haberle ilgili belgeleri kamuoyuyla paylaştı. 300'ü aşkın sayfalık dava dosyasında bulunan belgelerde, hempolisin sunduğu dinleme tutanakları hem de zanlı ve tanık ifadelerinde Kurtlar Vadisi Filistin oyuncularının isimleri açıkça belirtiliyor.

Belgelerde, filmin Adanalı sponsoru olarak geçen müteahhit Alpay Y. olayı doğrularken, otele gönderilen kadınlar da ifadelerinde oyuncularla birlikte olduklarını itiraf ediyor.

KURTLAR VADİSİ’NİN TELEKULAK BELGELERİ!