Kubat için akan sular durur!

Betül Demir, Altan Kiraz'ın radyo programına konuk olarak özel hayatı ile ilgili itiraflarda bulundu.

Kubat için akan sular durur!

Ünlü müzisyen "Betül Demir" Katıldığı radyo programın'da "Altan Kiraz" 'ın sorularını yanıtlarken özel hayatı ile ilgili itiraflarda bulundu.

Genel yayın yönetmeni "Altan Kiraz" ın pop müziği sanatçısı "Betül Demir" e yönelttiği sorular şu şekilde;

Altan Kiraz : Benim üzerimden reklam yapanlar vardı diye bir açıklaman var. Senin star olmandan faydalanmak isteyen arkadaşların oldu mu?

Betül Demir : Bu arkadaşlar artık hayatımda değiller, müzik piyasasından değiller ama yaptıkları işlerine yarayacak bir şeydi. Ben hiç bir zaman özel hayatımla gündemde olmayı sevmiyorum. Mesela erkek arkadaşım ile Bebek'te yürümeyi sevmiyorum. Yürürsem onun saatleri var. Öğlen 2'ye kadar magazinci arkadaşlarım Bebek'ten gitmiyor. O zaman o saatlerde yürümemin bir anlamı yok. Yürürsem 3'ten sonra yürümeyi tercih ediyorum.

Altan Kiraz : Peki şu an birlikte yürüdüğün kimse var mı?

Betül Demir : Şu an yürüdüğüm kimse yok ama 2014'ten umutluyum. Şu an çok mutluyum, benim hayatıma duyduğum bir aşk var. Herkesi çok seviyorum, hiç eksikliğini hissetmiyorum aşkın. Biri olsun istiyorum artık. Kendine güvenen, bir duruşu olan, elleri temiz olan biri olsun hayatımda.

38 bedenden 36 bedene kadar düştüm. Güne spor yaparak başlıyorum. Sabah bir dilim kepekli ekmek, 4-5 tane ceviz, bir dilim peynir ve yeşil çay tüketiyorum. Öğlen protein alacağım. Spor yaptığım için canım makarna isterse yiyorum. Ben kilo aldığımda kendimi kötü hissettiğim için her yerde saklandım. Denize girerken mayo ile iskelenin ucuna kadar yürüyordum.

Kendimden memnun değildim. Hayatım boyunca 45 kilo olduğum için kendime karşı acımasız oldum. Görselliğe çok takılırım.

Altan Kiraz : Peki estetiğe nasıl bakıyorsun?

Betül Demir : Karşı değilim ama şaşkın şaşkın suratlar olmasın. Estetik yüzünden herkesin yüzü aynı.

Geçen gün davette kadınların hepsinin yüzü aynıydı. Allah'ım ne olur böyle olmayayım dedim. Güzel olduğumuzu sanıyoruz ama bence değil. Onlar öyle mutluysa iyi tabi ama ben öyle bir şey yapamam. Vücudumda yabancı bir şeye alışamam. Ben alışkanlıklarına bağlı biriyim.

Kubat için akan sular durur.

Piyasada beğenmediği çok ses olduğuna değinen "Betül Demir" konu ile ilgili şunları söyledi; Modifiye sesleri sevmiyorum. Aslında kendi şarkı söylemiyor ama bilgisayar ortamında değiştirilmiş bir takım şeyler, onları sevmiyorum.

Zaten onlar ancak doğru şarkı yakalarlarsa bir şeyler oluyor. Mesela Kubat deyince akan sular durur benim için. Şebnem Ferah hayranıyım, model grubunu da çok seviyorum.