KİTAPTAN ALINTI YAPILAN DİZİLER!
Dudaktan Kalbe dizisinde 'Cavidan' karakterini canlandıran Özge Özder, uyarlama dizilerle ilgili düşüncelerini anlattı.

CNNTÜRK'te ekrana gelen Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Full Ekran programına dizideki rol arkadaşı Burak Hakkı ile birlikte konuk olan Özge Özder, 'Uyarlama yapmak esere saygı çerçevesinde yapılmalı. Ben buna inanıyorum' diye konuştu.
Cengiz Semercioğlu, Reşat Nuri Güntekin'in bir eserini alıp 75 bölüm uyarlamanın mümkün olmadığını hatırlattı.
Özge Özder, Dudaktan Kalbe dizisinde kendilerinin genelde kitaba sadık kaldıklarını ifade etti ve 'Ama şöyle bir durum var. Yani 90 dakikalık her hafta yayına yetiştireceğiniz bir bölüm yazıyorsunuz. Bizim yazarlarımızın tabii ki hayal dünyası, tabii ki yan karakterler renklendirecektir. Ama genel gidişatımız, ana hatlar her zaman kitaba sadık gitti' dedi.
Dudaktan Kalbe'nin finalini de yorumlayan Özge Özder, 'Ben de böyle bir final yapardım. Ben de beğendim finali' diye konuştu.,
Televizyon Gazetesi