KENAN İMİRZALIOĞLU YENİ SEZON PLANLARINI AÇIKLADI

Hürriyet gazetesinden Sibel Arna'ya röportaj veren Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezon palnlarını anlattı.

KENAN İMİRZALIOĞLU YENİ SEZON PLANLARINI AÇIKLADI

İşte o roportajdan bazı bölümler:

Neden bu sene dizi yok? Yoksa her an olabilir mi?

- Yok her an olmayacak. Önümüzdeki sene inşallah. İki yıl çok yoğun çalıştık. ‘Ezel’ kolay bir iş değildi. Hatta bugüne kadar yaptığım bütün diziler arasında en zorlusuydu. Bu sene kendimle ve sevdiklerimle ilgileneceğim. 36 saat kesintisiz çalıştığımızı biliyorum. İlk başladığımda bana “Bizim buralarda öleceksen bir hafta önceden haber vereceksin” demişlerdi. Kasetin vaktinde televizyon kanalında olmasından daha önemli bir şey yok. O yüzden bir yıl ara vermem her açıdan büyük bir gereklilik. Eskiden annem “Allah sağlık versin” derdi, oyunculuğa başladığımdan beri “Allah akıl sağlığınızı korusun” diyor. Annemin duaları bile değişti.

Dizi izliyor musunuz?

- Arkadaşlarımın yaptıkları işlere fikirlerimi söylemek için bakıyorum ama kaptıramıyorum kendimi. İşin mutfağını çok iyi bildiğim için hep arka plana eleştirerek bakıyorum. Öndeki büyüye kapılamıyorum.

“Kardeşim” diye yakınlığınızı anlattığınız Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Kuzey Güney’ini nasıl buldunuz?

- Kıvanç bir kere çok büyük emek vermiş. Zaten konuşuyorduk altı ay gibi bir süre sıkı bir şekilde çalıştı. Hem oyunculuğuna hem fiziğine. Bence o karakteri de olabilecek en iyi hale getirmiş. Buradan tekrar tebrik ve takdir etmek isterim.

Peki baklavalarını nasıl buldunuz?

- Ben Güllüoğlu tercih ediyorum. Kıvanç’ınkileri almayayım.

Bir kadın için yaptığınız en çılgınca şey, en baş döndürücü sürpriz neydi?

- Valla çok baş döndürücü sürprizlere ihtiyacım olmadı diyeceğim. Çok klişe ve küstah bir cevap olacak.