Kenan İmirzalıoğlu: Lalin'in yüz hatları Sinem, bakışları ben!
Önceki gün kendisi gibi oyuncu olan eşi Sinem Kobal ile birlikte Ortaköy'de objektiflere yansıyan Kenan İmirzalıoğlu, kızı Lalin hakkında konuştu. "Annesinin kopyası" diyen İmirzalıoğlu, "Lalin gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor." ifadelerini kullandı

Ortaköy’de objektife takılan Kenan İmirzalioğlu ve eşi Sinem Kobal, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Uzun zamandır ekranda olmayan Kobal, “TV ya da dijital olsun diye düşünmüyorum, proje güzel olsun yeter” dedi.

Yakın zamanda bir proje sinyali vermeyen İmirzalıoğlu, rol aldığı 'Alef' dizisi hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Alef 2 belki olabilir ancak olsa da ben olmayacağım. Farklı projeleri değerlendiriyorum. Ayrıca Sinem'in söylediğine katılıyorum. Televizyon veya dijital ayrımım yok." dedi.

Muhabirlerin çocukları Lalin hakkındaki sorularına kahkaha atan çift, "Acaba yanlış bir şey mi yaptık?" diyerek, herkesi güldürdü. Anne ve baba olmanın güzelliklerinden bahseden ikili, "Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi. Allah herkese nasip etsin inşallah." ifadelerini kullandı.

Lalin’in kime benzediği konusunda konuşan Kenan İmirzalıoğlu, “Lalin annesinin kopyası, yüz hatlarını Sinem’e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor” dedi.

Kızları Lalin'in fiziksel olarak herkesten bir parça aldığını belirten Sinem Kobal, "Büyüdükçe bakışları değişiyor. 'Bazen içinden Kenan bakıyor' diyorum, bazen bakıyorsun kendi annemi ve babamı görüyorum. Çok garip bir şey, acayip..." dedi.

Çocuklarını gözleri gülerek anlatan ikili, "Lalin iyi ki var, o bizim en güzel parçamız..." ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin, "Kalabalık bir aileniz olur mu?" sorusuna yanıt veren İmirzalıoğlu, "Arkadaşlar daha Lalin'i bitirmeden, hemen başka çocuğa geçtiniz." diyerek kahkaha attı.

Çocuğu olan muhabirlere de takılan ikili, iyi dileklerini ileterek, mağazaya girdi.