Kenan Ece'yi terketti!

Hatice Aslan bir röportajında, “Özlediğim, kokusunu sevdiğim, beraber olmaktan çok zevk aldığım bir erkek” dediği sevgilisi Kenan Ece’yi terk etti! Ece’nin bir hostesle birlikte olduğunu öğrenen Aslan, ilişkiyi bitirdi...

Kenan Ece'yi terketti!

‘ONU GÖRÜNCE İÇİM AÇILIYOR’
SANAT camiasında bir aşk daha bitti! Geçen yıl Samanyolu dizisinin setinde başlayan Hatice Aslan-Kenan Ece aşkının sona ermesine bir ihanet neden oldu. 50 yaşındaki Aslan bir röportajında, “Sabahları uyandığımda onu görünce içim açılıyor. Onun güzel suratına bakmak büyük bir keyif” diye hislerini açıkladığı 31 yaşındaki Ece’nin bir hostesle ilişkisi olduğunu öğrendi.

İLK BAŞTA İNANMAK İSTEMEDİ
Oyuncuların uğrak yeri Cihangir’deki kafelerde kulaktan kulağa dolaşan Kenan Ece ile hostes sevgilisi dedikodularını öğrenen Hatice Aslan, önce bu iddialara inanmadı. Ancak bir süre sonra Aslan, “Özlediğim, kokusunu sevdiğim, beraber olmaktan çok zevk aldığım bir erkek” dediği Ece’nin gerçekten gizli bir sevgilisi olduğunu öğrenince hiç düşünmeden ilişkiyi bitirdi.

Hatice Aslan ile Kenan Ece’nin geçen kış Kartalkaya’da eğlenirken çekilen bu fotoğrafları olay olmuştu. Aslan, bir röportajda Ece’yle aşklarıyla ilgili şunları söylemişti: “Aşkımız bir gün bitecek. Ama dostluğumuz ömür boyu sürecek, o ayrı mesele...”

HT MAGAZİN / BÜLENT İPEK