KAYAHAN GÜNAY'DA!

Nilüfer ve Al Bano'dan sonra şimdi de Kayahan Günay sahnesinde. Bu gece Günay izleyicisi ile buluşacak olan Kayahan dünden bugüne unutulmaz şarkılarını seslendirecek.

KAYAHAN GÜNAY'DA!

Yıllardır klüp tekliflerini kabul etmeyen Kayahan, bu kararını İstanbul'un elit mekanı Günay’ ın yeni patronları Bayran ve Vahit Yıldız kardeşler için bozdu. En son klüp çalışmasını 90'lı yılların ortasında bıraktığını söyleyen müzik dünyasının usta ismi Kayahan, 'İstanbul'un Günay gibi bir mekana ihtiyacı vardı. Burada insan kendini çok rahat hissediyor. Bende şarkılarımı burada seve seve söylemeyi kabul ettim. Bayram ve Vahit Yıldız’ ın teklifi hiç düşünmeden kabul ettim' diyor.

Müzik ustası Kayahan, Günay'daki gecesi için 'Mum Işığı Altında Altın Şarkılar' ismini verdi. Usta sanatçının sahnesinde konuk sanatçı olarak eşi İpek Acar'da sahne alacak. İskender Paydaş'ın orkestrası eşliğinde sahneye çıkacak olan Kayahan, dünden bugüne en özel olmuş hit şarkılarını Günay izleyicisi için söyleyecek. Şimdilik tek gala olarak sahneye çıkacak olan Kayahan, 'Uzun süredir böyle teklifleri kabul etmiyordum. 'Mum Işığı Altında Şarkılar' herkesin severek ve unutamayacakları bir gece olacak' diyerek sevenlerine bol sürprizler hazırladığını söylüyor.