'Kasaba Doktoru'nda büyük sır ortaya çıkacak mı?

Yapımını ARC Film’in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği, TRT 1 ekranında cuma akşamlarına damga vuran ‘Kasaba Doktoru’, heyecan dolu öyküsü ve ilgi çekici karakterleri ile kısa sürede seyircinin favorisi haline geldi.

'Kasaba Doktoru'nda büyük sır ortaya çıkacak mı?

Cuma günlerinin en çok izlenen dizisi olarak dikkat çeken ‘Kasaba Doktoru’nun başrol oyuncularından Ozan Akbaba, dizide Hakan Hoca karakterindeki performansıyla övgüye boğuluyor.

Mesleğinde çok başarılı, usta bir cerrah olmasına rağmen idealist tavrı nedeniyle kariyeri boyunca otorite ile sorun yaşayan Hakan Hoca’nın kimliğini değiştirmesine neden olan hadise ise gizemini koruyor. Hakan Hoca’nın gerçek kimliğinin Kemal Demir olduğunu öğrenen Ömer, Hakan’ın çocukluğunda hayatını değiştiren kişi olduğunu fark ettiğinde büyük bir şok yaşadı. Hakan’ın kimliğini değiştirmesine neden olan hadiseler zinciri ise gizemini koruyor.

‘Kasaba Doktoru’nun zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

‘Kasaba Doktoru’ her cuma TRT 1 ekranında.

Kasaba Doktoru 4. Bölüm 1. Fragman