'Kansersiz Yaşam Derneği'ne ünlü isimler destek oldu!

Geleneksel “Alışveriş Yaşatır” Şenliği, önceki gün gerçekleşti.

Kansersiz Yaşam Derneği, seçkin markaları, ünlü konukları ve tanınmış konuşmacılarıyla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacağı muhteşem bir gün hazırladı.

Birbirinden ünlü sanatçıların, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin gün boyu ziyaret ettiği ve aynı zamanda, Şişli Etfal Hastanesinde ki kanser hastası çocuklarımıza, kendi tasarladıkları “HUZUR YASTIKLARI” ile “5 Kat Umut” olacakları bir gün yaşattılar.

Bir yandan da “Gülümse Sen” odasında Barış Arduç gibi ünlü isimlerle kanser hastası çocuklarla oyunlar oynayıp, neşe, umut ve mutluluk dağıttılar.


Zeynep Ilıcalı, Pınar Altuğ Atacan, Sinem Ceceli gibi isimlerde stand açarak destek oldukları kermeste çocuklar için satış yaptılar.

Kermese katılan Ceceli, son albümünde düet yaptığı Ebru Gündeş'in geçirdiği zor günlerle alakalı soruya, ''Ben O'nunla sadece müzik konuşuyorum. Bu tarz konuları hiç konuşmadık'' dedi.

Davete katılan Oyuncu Barış Arduç, Elçin Sangu'nun diziden ayrılacağı haberlerini yalanladı. Sonrasında Kansersiz Yaşam Derneği'nin destek verdiği çocuklarla beraber davul çaldı. Arduç, gelen özel sorulara yanıt vermekten kaçındı. Özellikle küçük yaşlardaki hayranları Arduç'un peşinde izdiham yarattı.

Deniz Akkaya da destek için kermese katıldı.

Söz dönüp dolaşıp evliliğe geldi. Çok net detaylar vermeyen Akkaya, evlilik düşündüğünü ancak çocuk yapmak istemediğini söyledi. Sevgilisi Murat Varol'la gittikleri terapistin tavsiyesi üzerine, bu süreçle alakalı açıklama yapmak istemedi. Son olarak Akkaya, kendisi gibi göz önünde olan kadınların ihtiyaç halinde estetik yaptırmasının gayet doğal olduğunu dile getirdi


















