Kalk Gidelim setinden anlamlı destek!

Cumartesi akşamlarının ilgiyle izlenilen dizisi Kalk Gidelim seti bu kez down sendromlu çocuklara ev sahipliği yaptı.

Kalk Gidelim setinden anlamlı destek!

STAFF FİLM’in yapımcılığını üstlendiği TRT 1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim bir yandan usta oyuncu kadrosuyla Cumartesi akşamlarına damgasını vurmayı başarırken diğer yandan sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de gündemden düşmüyor.

Kalk Gidelim setinden anlamlı destek!

21 Mart Down Sendromlular gününde seti ziyaret etmek isteyen down sendromlu hastalar ve ailelerini sette misafir eden ekibe ilgi büyüktü. Badegül karakterine hayat veren İlayda Aydın Down sendromlu bir hayranından aldığı çiçeklerle duygusal anlar yaşadı. Genç oyuncu mutluluğunu ‘’ Down sendromlu her birey özeldir. Sevilmeye en çok onların ihtiyacı var. Ben de elimden geldiği sürece destek olmaya çalışacağım’’ sözleriyle dile getirdi.

Kalk Gidelim setinden anlamlı destek!

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever paylaşırken dizide Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Onur Seyit Yaran, Andrey Polyanın, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.