KADİR İNANIR YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI!

Türk sinemasının ünlü aktörü Kadir İnanır, Memorial Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatından sonra girdiği akciğer ameliyatı sonrasında alındığı yoğun bakım ünitesinden normal servise alındı.

KADİR İNANIR YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI!

Doktorlar İnanır’ın Sağlık durumunun son derece iyi olduğu solunumla ilgili egzersizler yapıldığını belirttiler. Ameliyatlar sonrasında Kadir inanır’ın ziyaretine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da geldi. Günay, ziyaret çıkışında sinema dünyasının efsane ismi olan Kadir İnanırı son derece sağlıklı gördüğünü, birlikte gittikleri seyhatte üşütmesinden dolayı üzüldüğünü söyledi.

Okmeydanı Memorial Hastanesi’nde 28 Şubat tarihinde bel fıdığı ameliyatı ve sonrasında da akciğer ameliyatı olan ünlü aktör Kadir İnanır, dün yoğun bakımdan normal servise alındı. Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen Kadir İnanır’ın ameliyattan dolayı akciğerinin açılması için solunumla ilgili eğzersizlerin yapıldığını belirten doktoru Memorial Şişli Hastanesi Beyin ve Sinir Cerahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yunus Aydın, ‘’ Bugün yoğun sabah çıktı. Yürütülmeye başlandı. Eğsersizlerine başladık. Keyfi yerinde. Akciğer kapanmaması için solunum eğsersizlerini yapıyoruz. Akciğerin genişlemesi için yapıyoruz. Nefes almasını sağlıyoruz. Yemek konusunda her şeyi yiyor. Şeker hastası olduğu için uygulanan her gün bir diyetimiz var. Ziyaretçi yasağı var enfeksiyon kapmaması için’’ diye konuştu.

ERTUĞRUL GÜNAY, “HASTALIĞININ ORTAYA ÇIKMASINA BEN VESİLE OLDUM”

KADİR İNANIR YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI!

Kadir inanırı hastanede ziyarete gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ziyaret çıkışında yaptığı açıklamada, ‘’ Son derece sağlıklı görünüyor. Gelecek hafta taburcu edilecek kadar sağlık durumu çok iyi. Operasyon son derece başarılı geçmiş. Kadir İnanır Türkiye için çok önemli ve sinema dünyasının efsane isimlerinden biri. Benim için ayrıca önemli biri gençlik yıllarına dayanan arkadaşlığımız ve hemşeriliğimiz var. Bir süre önce birlikte seyahat yaptık Ordu ve Giresun’a gitmiştik. Galiba orada üşüttü oranın havası yayla havasında olduğu için üşüttü. Bende bu duruma üzüldüm neden olduğum için… Seyahatte üşütmesi sorunun ortaya çıkmasını tetiklemiş, erken teşhise neden oldu. Birkaç gün sonra inşallah hepimiz onu ayakta göreceğiz. Sanatımıza güzel katlılarda bulunmaya devam edecek

GÜRSEL TEKİN, “5 DAKİKA DEVLET MESELELERİNİ KONUŞTUK”

KADİR İNANIR YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI!

Bu arada ünlü sanatçı Kadir İnanır’ın iki önemli ameliyatından sonra ilk ziyaretçileri CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile oyuncu Kerem alışık oldu.

Kadir inanır’ı ziyaret edip çıkan Gürsel Tekin, ‘’ Kendisini odasında ziyaret ettim. Gayet iyi, morali de çok iyi. Sohbet ettik. Siyasette konuştuk. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacak. Doktorla da konuştum, iyi durumu. 5 dakika devlet meselelerini konuştuk. Kendisini gördüğümde dün ameliyattan çıkmış gibi durmuyordu çok dirençli biri. En kısa zamanda da taburcu olacak’’ diye konuştu.

KEREMALIŞIK, “KADİR ABİMİ ÇOK MORALLİ VE SAĞLIKLI KARİZMATİK GÖRDÜM”

KADİR İNANIR YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI!

Kerem Alışık, ‘’ Kadir abiyi gördüm çok moralli çok sağlıklı karizmatik ve hem tanıdığımız bildiğimiz Kadir İnanır halinde gördüm. Bundan sonra Kadir abi için güzel günler bekliyor. Çok mutlu kendisi… İyi olduğunu söyledi. Kadir abi benim baba yarısı dediğim biri. Çok beraber yıllarımız oldu, şuan da çok moralli ayrılıyorum’’ dedi.