KADIN KONUSUNDA YAŞ SINIRIM YOK!

Teoman, "Bir kadına yemeğe çıkma teklifi yerine 'Sana bayıldım' demeyi tercih ederim" dedi ve ekledi: Hoşlanacağım kadının yaş sınırı yok! 18'den büyük olsun yeter! Benden 10-15 yaş büyük çok çekici kadınlara rastladım. Üst sınırım yok!"

KADIN KONUSUNDA YAŞ SINIRIM YOK!

Biz erkekler eciş bücüş yaratıklarız
Teoman, ilişkilere ve kadınlara bakışıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Tv8'de yayınlanan 'Erken Baskı' programına katılan Teoman, "Hoşlanacağım kadının yaş sınırı yok! 18'den büyük olsun yeter. Benden 10-15 yaş büyük çok çekici kadınlara rastladım. Yani üst yaş sınırı da yok" diye konuştu. Kadına edasını verenin, kendine inancı olduğunu söyleyen ünlü rockçı, sözlerine şöyle devam etti: "Kadınlar kendilerine çok titizleniyor. Biz erkeklere baksanıza; eciş bücüş yaratıklarız. Kadınların kendilerine böyle yüklenmelerine gerek yok."

Çocuk zevkli
Evliliğin kendine göre olmadığını belirten Teoman, evlenince insanların üzerine ölü toprağı serpildiğini, gözlerinin ferinin söndüğünü söyledi: "Evlilik bana göre değil ama çocuk zevkli bir şey. Önümüzdeki iki yıl içinde bir şekilde halledeceğim. Zaten çevremde de baskı var..."