Johnny Depp ile Amber Heard boşanmasının perde arkası

15 ay süren evlilikleri olaylı bir şekilde biten ve son zamanlar gündemden düşmeyen Johnny Depp ve Amber Heard çifti hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki.. İşte detaylar..

Johnny Depp ile Amber Heard boşanmasının perde arkası

Son günlerde dünya magazin gündeminin ilk sıralarından düşmeyen Johnny Depp ve Amber Heard çiftinin boşanması bu kez de bambaşka bir iddialı ile gündeme geldi.

Johnny Depp ile Amber Heard boşanmasının perde arkası

Annesinin vefatından sadece iki gün sonra boşanma haberleriyle ve hayatındaki kadınları bir bir kaybetmeye başlamasıyla gündeme gelen Depp 14 yıllık sevgilisi Vanessa'dan ayrılarak Amber Heard ile evlenmişti. Annesinin vefatından sadece iki gün sonra Heard ona boşanma davası açmıştı. Başlarda tepki çeken Heard, sessizliğini mahkemede bozmuştu. Mahkemeye sunduğu delilerle aslında acımasızlık yapmadığı ortaya çıkan Heard'ün iddialarına göre Depp'ten şiddet görmüştü. Kavga sırasından telefonu yüzüne fırlattığını söyleyen Heard'ün yüzündeki morluklar dikkat çekmişti. Heard polise verdiği ifadede Depp'in önce evdeki eşyaları fırlatmaya başladığını ve bunun üstüne korkup telefonla arkadaşlarına haber verdiği konuşuluyordu. Heard'ün telefonda arkadaşlarına "Polisi çağırın!" diye bağırmasının ardından çılgına dönen Depp'in telefonu Heard'ün yüzüne fırlattığı iddia edilmişti. Fakat polisler geldiğinden Depp olay yerinden çoktan uzaklaşmıştı.

Johnny Depp ile Amber Heard boşanmasının perde arkası

Johnny Depp onu eski kız arkadaşından kıskandı!

Son iddialar ise oldukça şaşırtıcı!

Amber Heard'ün daha önce Tasya Van Ree adından bir kadınla evli olduğu iddia edildi. Heard o dönemde eşcinsel evlilik yasal olmadığı için eski kız arkadaşı ile evlenememiş, fakat uzun süreli bir ilişki yaşamıştı. Bundan 3 yıl sonra ise gizli bir düğün yaparak Tasya Van Ree ile evlendiği iddia edildi.

Çiftin yakın kaynaklarından öğrenilen bilgilere göre, Amber Heard'ün eski kız arkadaşı Tasya Van Ree ile görüşmeye devam etmesi ise Depp'i rahatsız etmiş.

Eski sevgiliden Depp'e destek!

Gündeme bomba gibi düşen boşanma olayına bir yorum da Johnny Depp'in eski eşi Vanessa Paradis'den geldi. Depp’in Heard’e şiddet uygulaması ile ilgili iddialara sessiz kalamayan Vanessa, eski eşi için kendi el yazısı ile bir basın açıklaması yayınladı.

Paradis, 27 Mayıs'ta el yazısıyla yazıp imzaladığı mektubunda şu ifadeler yer aldı:

"İlgilenenlerin dikkatine; Johnny Depp benim iki çocuğumun babasıdır. Çok hassas, sevgi dolu ve sevilen bir insandır. Tüm kalbimle inanıyorum ki, son duyduğumuz suçlamalar son derece çirkindir. Tüm yıllar boyunca tanıdığım Johnny asla bana fiziksel olarak kötü davranmadı. Bu iddiaların 14 mükemmel yıl boyunca birlikte yaşadığım adamla hiçbir ilgisi yok. Sevgilerimle, Vanessa Paradis"

Depp’in eski eşi Vanessa’nın çarpıcı mektubundan iki sonra ise ikilinin kızları Lily Rose, şahsi instagram hesabından babasıyla birlikte bir fotoğrafını paylaştı ve altına şunları yazdı:

Johnny Depp ile Amber Heard boşanmasının perde arkası

"Babam hayatımda tanıdığım en tatlı, en sevgi dolu insan. Bana ve küçük erkek kardeşime mükemmel bir baba olmak dışında hiçbir şey yapmadı. Onu tanıyan herkes aynı şeyi söyleyecektir."

Amber gülücükler saçıyor

Tüm bu iddialar magazin gündemini meşgul ederken, Heard geçtiğimiz gün Los Angeles'ta avukatlarıyla birlikte 4 saat süren toplantıdan çıkarken görüntülendi. Parmağından yüzüğü çıkaran Heard yüzündeki gülümsemeleriyle dikkat çekti. Neşesi yerinde olduğu her halinden anlaşılan Heard yol boyunca yanındaki kız arkadaşına sarılarak ve kahkaha atarak gitti.

Johnny Depp ile Amber Heard boşanmasının perde arkası