'JAMES BOND İÇİN GENİŞ ÖNLEM' TATİLCİLERİ KIZDIRDI!

“007 James Bond: Skyfall” için geniş güvenlik önlemleri alındı. Çekimlerin yapıldığı plato çevresinde 70 özel güvenlik görevlisi kuş uçurtmuyor, denizde de Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı üç bot görev yapıyor.

'JAMES BOND İÇİN GENİŞ ÖNLEM' TATİLCİLERİ KIZDIRDI!

“007 James Bond” serisinin son filmi “Skyfall”un Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde devam eden çekimleri için geniş güvenlik önlemleri alındı. Koca Çalış Plajı’ndaki çekimler sırasında, plato çevresinde bulunan 1 kilometrekarelik alan güvenlik çemberine alınırken, platoya hakim 200 metre yüksekliğindeki iki tepeye de güvenlik görevlileri yerleştirildi. 70 özel güvenlik görevlisi plato çevresinde kuş uçurtmazken, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı üç bot da film için görev yapıyor.

TURİSTLER BÖLGEYE GİREMİYOR

Güvenlik görevlileri, araçlarıyla Koca Çalış Plajı’ndan geçmek isteyen yerli ve yabancı turistleri alternatif yollara yönlendiriyor. Yürüyüş yapan turistlerin de bölgeye girmesine izin verilmiyor. Gizlilik gerekçesiyle platoya girişine izin verilmeyen tatilcilerden Canan Karadağ, “Koca Çalış Plajı’nda gezinti yapmak istedik. Ancak çekimler nedeniyle izin verilmedi. Çekimleri izlemek istedik, ona da izin verilmedi” dedi. Sahilde gezintiye çıkan İngiliz Dave Beattie ise “Burada tatil yapıyoruz. Her zaman yemek yediğimiz restorana gitmek istedik, ancak güvenlik görevlileri geçişimize izin vermedi” diye konuştu.