İZZET ÇAPA'NIN MUTLU GÜNÜ

Tüm dünyanın en prestijli dergilerinden Conde Nast Traveller gece hayatının “guru”su olarak İzzet Çapa’yı seçti..

İZZET ÇAPA'NIN MUTLU GÜNÜ

Bu şehrin kapılar arkasında gizli kalan sırların anahtarı 4 trendsetterın elinde…

Tüm dünyanın en önemli noktalarına seyahat edip tatil trendtlerini belirleyen, 23 ülkede faaliyet gösteren en prestijli dergilerinden “Conde nast traveller” Amerika başkanının eşi Mrs. Obama’nın eşinin kapak olduğu mayıs sayısında İstanbul’un rüya takımı adı altında 4 trendsettera yer aldı.

İlk sıra gece ise, gece hayatının “guru”su olarak da İzzet Çapa’ya yer verdi. Diğer isimler ise Mihda Koray Gallerrist, Sefer Çağlar İç mimar, Müge Ersin Fashion Designer oldu…

İşte dergide yayınlanan o yazı;

İZZET ÇAPA
Gece Hayatının Gurusu

Gece hayatının yaramaz çocuğu olarak nitelendirilen İzzet Çapa doksanlı yılların sonunda açtığı Dedikodulu Cafe-bar'ı ile çok fazla gündemde olmuştu.

Ondan sonra tam 40 mekan daha açtı. Şimdi açık olan 5 mekanı var. Her bir mekânının eğlence anlayışının farklı olduğunu dile getiriyor:

'Birinde dansözlerle dans edebilir birinde dünyaca ünlü Dubai'li bir DJ'in çaldığı şarkılarda eğlenebilirsiniz' diyor. Mekanların doğu ve batı sentezini eklektik bir yemek anlayışı ile birleştiriyor. Bunları yaşamak için Al Jamal, Longtable ve `Joke'ları ziyaret edebilirsiniz.