İZZET ÇAPA TELEVİZYON YOLUNDA!

Son günlerde yaptığı röportajlarla adından söz ettiren İzzet Çapa medyadaki hedefini büyütüyor. Faik Erdemli, İzzet Çapa'nın projelerini Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'na anlattı.

İZZET ÇAPA TELEVİZYON YOLUNDA!

“Bugün işe başlayıp, yarın para kazanmak isteyecek kadar salak değilim. Kim nereden bilebilir ki, belki de ileride bambaşka bir projenin yatırımını yapıyorum böyle. Hem belli mi olur, televizyona geçerim belki. Faik Erdemli'yle yeni projeler peşinde koşuyoruz. Sürprize hazır olun.” Ünlü işletmeci ve yeni 'medyacı' İzzet Çapa’nın Ayşe Özyılmazel’e söylediklerini okur okumaz hemen aradım Faik Erdemli’yi.

Neymiş o sürpriz diye sorduğum Erdemli, şunları söyledi: “İzzet Çapa hayalleri olan bir insan.

Bu hayallerini de hayata geçirmek istiyor. Şakasına başladığı gazetecilik ne hale geldi.

Bu hayallerinin amacı para dökmek değil, bu hayalleriyle para kazanmak istiyor. İzzet Çapa’nın telif haklarını aldım. Televizyon konusunda onun adına karar verme yetkisi sadece bana ait.

Bunun için de küçük bir prodüksiyon şirketi kuruyoruz.

İzzet Çapa benim kardeşim, dostum ve arkadaşım.

O yüzden beraberliğimize sen ister ortaklık de ister danışmanlık de istersen arkadaşlık.

Zaten İzzet Çapa’nın bana söylediği tek şey şu: ‘Bütün sorumluluk sana ait Faik, bakalım beni iyi pazarlayabilecek misin?’ İzzet Çapa’nın evinde her akşam keyifli muhabbetlere şahit oluyorum. Ben de ona dedim ki gel bunu televizyona taşıyalım.

Programı kendi evinde çekeceğiz. Arkadaşlarıyla kendi evinde otururken yaptığı sohbetleri televizyon ekranına taşıyacağız.

Şakayla başladığımız bu muhabbet şu anda bir televizyon kanalında son bulmak üzere.” Ünlülerle yaptığı söyleşilerle kısa zamanda yazılı basının parlayan yıldızı haline gelen İzzet Çapa, programı başlar başlamaz televizyonun yeni yıldızlarından biri olursa hiç şaşırmam.

Çünkü onda o cevher var.