İZZET ÇAPA ETLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ!

Türkiye yükselen fiyatlar nedeniyle et ithalatını konuşurken ünlü işletmeci İzzet Çapa’nın restoranı Longtable’da 2 bin 800 liralık et çalındı.

İZZET ÇAPA ETLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ!

Türkiye fiyatındaki anlamak astronomik yükseliş nedeniyle et ithalatını tartışırken kilosu 40 liraya yaklaşan et, ünlü işletmeci İzzet Çapa’yı şoke eden hırsızlığa da konu oldu. Eğlence dünyasının tanınmış isimlerinden İzzet Çapa da restoranlarından kaybolan etlerin peşine düştü. İşletmeci İzzet Çapa, kendisine ait Çapamarka Grup içinde yer alan ünlü Longtable Restoran’da çalışan iki personelin şirket adına alınan et ve et ürünlerini zimmetlerine geçirdikleri iddiasıyla savcılığa şikâyette bulundu. Çapa, iki personelin “hizmet nedeniyle emniyeti suistimal ve hırsızlık” suçlarından cezalandırılmasını istedi.

3 RESTORANI VAR

Suç duyurusunda Çapamarka Grup içinde Longtable, Al Jamal Badawi ve Joke Cırcus isimli işletmelerin bulunduğu belirtilerek, bu restoranlara Gayrettepe’de et ve et ürünleri alındığı belirtildi. Dilekçede, fatura karşılığı 2 bin 800 lira olan etin şüpheliler A.T. ve Y.A. tarafından alındığı ancak restoranlara girişlerinin olmadığının anlaşıldığı kaydedildi.