İzzet Çapa: Acun'u sevsem de...

3 Adam'ı eleştiren bir yazı kaleme aldıktan sonra Twitter'da Trend Topic olan İzzet Çapa gelen eleştirilere yanıt verdi. Çapa yazısının bir bölümünde "Acun’u çok sevsem de sizi ilk yerden yere vuracak kişi yine ben olacağım" dedi.

İzzet Çapa: Acun'u sevsem de...

İşte İzzet Çapa'nın Kelebek'te yazdığı o yazı:

Kanalın programı TT olmuş, yöneticisi ölü taklidi yapıyor

Vay anasına sayın seyirciler! Annemden başladılar, yedi sülalemle devam ettiler...

Ne kıskançlığım kaldı, ne de Acun’dan para koparıp, program yapma peşinde olduğum. Yok tutarsızmışım da dikkat çekme derdindeymişim falan filan...

Efendim yukarıdaki ifadeler geçen hafta 3 Adam’ı komik bulmadığımı yazdığım için bana sosyal medyada ‘dijital mahalle baskısı’ uygulamaya çalışan bazı fanlara ve çoğunlukla ‘fan kılığına bürünmüş’ paralı troll’cüklere ait...

Nasıl olurmuş da, ben 3 Adam’la zamanında röportaj yapıp sonra da onları eleştirirmişim?

BÜTÜN FAN’LAR SÖZLEŞİP AYNI ANDA MI TWEET ATTI?

Şimdi burada ifade özgürlüğünden, insanların eleştiriye açık olması gerektiğinden falan bahsedeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ne kadar öyle görünse de konumuzun bununla uzaktan yakından hiçbir alakası yok.

Çünkü bence, ‘İzzetÇapa TutarsızOlma’ kelimelerinin TT olmasının arkasında, bazı kanal yöneticileri ve onların parayla tutulmuş saz arkadaşları var.

Nasıl olduysa ‘samimi’ saldırı tweet’lerinin yüzde doksanı saat tam 13:15’te gelmeye başladı. Eğer programın bütün hayranları aralarında sözleşip, aynı anda yazıyı okuyup yine aynı anda tweet atmak için bir araya gelmedilerse, ister istemez insan bu işin içinde bir bit yeniği arıyor.

Aksini iddia ediyorsanız, aynı dakikalarda binlerce tweet’in nasıl geldiğini açıklamak sorumluluğu da sizin omuzlarınızda... Çünkü o tweet’lerde kanalınızın adı da geçiyor!

YOKSA İŞTE BENİM STİLİM’İN TEKRARINI MI İZLİYORDUNUZ?

Yok böyle ‘senkronize dijital linç’ diyorum ve devam ediyorum... Sosyal medya ‘mahallesi’ iyice kızışınca TV8’in Genel Müdürü arkadaşım Aslı Çini’ye mesaj attım. “Aaa konu ne?” diye troll’cüklerin tweet’leri kadar ‘inandırıcı’ bir soru
sordu bana. Koskoca kanalın en tepe yöneticisi, güya durumdan bihaberdi.

Haydi diyelim kendisi çok meşgul, tesadüf bu ya TV8’in sosyal medyasını yöneten Oktay Bey de yanındaymış, fakat ne hikmetse o da konu hakkında ‘ölü taklidi’ yapıyordu.

Yahu kanalınızla ilgili bir olay iyi-kötü dünya çapında trending topic olurken, yoksa siz hâlâ ofiste İşte Benim Stilim’in tekrarlarını mı seyrediyorsunuz?

BU İŞE BİR ‘DESTUR’ DİYECEK YÖNETİCİ ARANIYOR

Acun aslında senin için üzülüyorum ben... İşine bu kadar ilgisiz yöneticilere nasıl güvenip kanalı emanet ederek ta Dominik’lere gidiyorsun aa arkadaşım! Gözün hiç mi arkada kalmıyor?

Her yazdığımı herkes beğenecek diye bir saplantım falan yok peşin peşin söyleyeyim ama beğenmeyenler algoritmaların esiri paralı askerler olunca, onların iplerini ellerinde tutanlar da bir ‘destur’ desinler artık!

Elbette gerçek fanlara bir sözüm yok fakat işin ‘aslı’nı da gözardı etmemek lazım. O çok keyifli sohbetlerimiz sırasında siyasi trolleri her fırsatta eleştiren Aslı arkadaşım, kendi trollerinin hayranı mı olmuş yoksa?

Aaah ah, çok özlüyorum trollerin sadece şans getirdiğine inanılan, renkli diken saçlı ufak oyuncaklar oldukları günleri...

Sosyal medya ekibiniz kırmızı alarmda olsun Yarın bir gün Yılmaz Morgül’lü “Survivor” için ‘Helal olsun’ diye bir yazı yazsam ‘Bak adam korktu, yağ çekiyor’ düşüncesine kapılıp avuçlarınızı mı ovuşturacaksınız? Ya da yakında başlayacağınız ”O Ses Çocuklar”da küçücük çocuklara yaşlarına uygun şarkılar yerine ‘İsyan’ı ya da ‘Kum Gibi’yi okutursanız, onlara makyaj yapıp ‘yetişkinler’ gibi giydirirseniz ve hepsinden önemlisi pedagogların danışmanlığı olmadan onlara acımasız eleştiriler yöneltirseniz bilin ki Acun’u çok sevsem de sizi ilk yerden yere vuracak kişi yine ben olacağım.

Söylemedi demeyin ve sakın ha bu yarışmanın dünyada pek çok örneği var bahanesinin arkasına saklanmayın! Eğer öyle bir fikriniz varsa da sosyal medya ekibiniz’ şimdiden kırmızı alarma geçsin!

Haydi kalın sağlıcakla! Hepinizin gözlerinizden öpüyorum.
İmza: İzzet