“İYİ BİR TEŞHİS VE HEPSİ ROLLERİNE CUK OTURMUŞ”

Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan “Babam İçin” dizisinde Osman Eliaçık karakterini canlandıran ünlü tiyatrocu Altan Gördüm, diziyle ilgili şunları söyledi, “Teşhis tedavinin yarısıdır ya doktorlukta. İyi bir teşhis konulmuş hepsi rollerine cuk cuk oturmuş bir dizi” dedi.

“İYİ BİR TEŞHİS VE HEPSİ ROLLERİNE CUK OTURMUŞ”

Yapımcılığını Duka Film adına Özkan İpek’in yaptığı Fox TV ekranlarında her Cuma akşamı izleyiciyle buluşan Ahmet Katıksız’ın yönettiği tam bir aile dizisi olan “Babam İçin” dizisi seyircinin beğenisinin toplamaya devam ediyor.

“İYİ BİR TEŞHİS VE HEPSİ ROLLERİNE CUK OTURMUŞ”

Dizide Osman karakterini canlandıran ünlü tiyatrocu Altan Gördüm yaptığı açıklamada izleyiciyi inandırmanın çok zor olduğunu belirterek, “Başta Hasan Kaçan olmak üzere ekip arkadaşlarımız ve yönetmenimiz Ahmet Katıksız çok başarılı. Hani teşhis tedavinin yarısıdır ya doktorlukta. İyi bir teşhis konulmuş hepsi rollerine cuk cuk oturmuş. Buradaki en büyük sebep Ahmet Katıksız’dır. Türk aile yapısına uygun ve evde ailecek izlenebilecek bir dizi çekiyoruz. Şuana kadar her şey yolunda gidiyor. Dizide ölüm teşhisi konulmuş 3 kızı olan bir babanın hikayesi anlatılıyor. Seyircimizden aldığımız tepkiler çok olumlu. Bazı oyuncu arkadaşlarımız bir yılda 3 projede yer alınca inandırıcılık olmuyor ve dizi 3 bölümde yayından kalkıyor. Seyirciyi inandırmak artık çok zor” dedi.

Altan Gördüm kanser tedavisi gören eşi Vahide Gördüm ‘ün tedavi sürecinin devam ettiği ve Mart ayında sağlığına kavuşabileceğinin müjdesini verdi.

“İYİ BİR TEŞHİS VE HEPSİ ROLLERİNE CUK OTURMUŞ”

Hastane kuracağız

Büyük bir arazi satın aldık. Ankara’da iki yüz yataklı onkoloji hastanesi yaptıracağız. Biz zaten dört beş yıldır gücümüz oldukça LÖSEV’e yardımda bulunuyorduk. Ben ve arkadaşlarım bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Şimdi devletten yardım almadan bir kampanya başlatacağız. Ankara’da iki yüz yataklı, VIP katı olan bir onkoloji hastanesi yaptıracağız. Hedefimiz bu. Bu aşağı yukarı elli küsur milyon dolara mal olacak bir şey.