İŞTE LOST'UN FİNALİNDE YAŞANANLAR!

Tüm dünyada milyonlarca izleyiciyi 6 yıldır ekrana bağlayan Lost dizisi, dün gece 4 saatlik bir final bölümüyle hayranlarına veda etti. Türkiye'de Digitürk'ten yayın yapan DiziMax’te bu sabah 5.00-9.00 saatleri arasında ABD’yle birlikte ve alt yazısız olarak yayınlanan finalde son sahneler çok tartışma yaratacak gibi görünüyor.

İŞTE LOST'UN FİNALİNDE YAŞANANLAR!

Birçok kahramanı finalden bir önceki bölümde ölmüş olan dizinin finalinde Jack, adadaki manyetik çekim alanını etkisiz hale getirerek arkadaşlarının kurtulması için kendini feda ediyor. Bu sayede Kate, Sawyer, Hugo, Claire, Benjamin ve Miles, pilot Lapidus’ın kullandığı uçakla adadan kaçıyorlar.

Ancak dört saatlik finalin son sahnesinde altı yıldır tanıdığımız kahramanların, ölenler de dahil hepsinin gerçek hayatta bir kilisede buluştuklarını ve sevgililerin birbirlerine kavuştuklarını görüyoruz. Böylece dizi, izleyiciyi hayalle gerçek arasında bırakarak sona eriyor.

Lost’un finali bu gece 20.00–24.00 arasında alt yazılı olarak DiziMax’te yeniden yayınlanacak.

Hayal kırıklığı yarattı

NBC'de yayınlanan bir eleştiride "Lost'un finali bu mu yani, dalga mı geçiyorsunuz bizimle?" denilirken; Los Angeles Times'ın bir eleştirmeni de finalin, altı yıldır sürüp giden kafalarda soru işareti yaratan efsaneye yakışmadığını söyledi.