İŞTE CEYLA GÖLCÜKLÜ'NÜN SON MESAJI!

Ceyla Gölcüklü’nün ölümünden 20 gün önce attığı bu mesaj konuşuluyor

İŞTE CEYLA GÖLCÜKLÜ'NÜN SON MESAJI!

Ceyla Gölcüklü'nün ölümünden 20 gün önce en yakın arkadaşının kendisine attığı 'Hasta olduğun doğru mu?' mesajına “Yeni bir boy friendim var. Dedikoducu, paragöz, kötü, kıskanç kadınlardan köşe bucak kaçıyorum!” diye karşılık verdiği ortaya çıktı.

Pankreas kanserine yenik düşen 38 yaşındaki Ceyla Gölcüklü'yü en iyi arkadaşlarından biri olan Meral Çalışcı anlattı: “Ceyla babasını kanserden kaybetti. Bu yüzden en büyük korkusu kanser hastası olmaktı. Kendine çok iyi bakıyordu. Başı ağrıdığı zaman bile ilaç kullanmıyordu. 1 yıl önce sigarayı ve alkolü tamamen bıraktı. Kendini sağlıklı beslenmeye adadı. Sürekli rejim yapıyordu. Pastahane açmak için pasta okuluna gitti ancak yaptığı pastaları yemezdi. Çünkü sağlıklı beslenmeye özen gösterirdi. Aslında bakarsanız bu hastalık Ceyla'ya aylar önce geliyorum demiş. Yaklaşık 6 ay önce şişkinlik ve hazımsızlık şikayetleri başlamıştı. Buna çozüm olsun diye birlikte Akadlar'da ve Sapanca'da sağlık merkezlerinde detoks'a gidiyorduk. Halbuki şişkinlik ve hazımsızlık pankreas kanserinin ilk belirtisiymiş. Hastalığının duyulmaması için çok uğraştı. Bunu sadece kardeşi Şevket'le paylaştı. Annesi ve kızına ise aşırı zayıflamaya başladığı zaman söylemek zorunda kalmış. Bu dönemde kimseyle görüşmedi, bizimle de sadece mesajlaştı. Ceyla'ya 20 gün önce “Senin kanser olduğun söyleniyor, bu yüzden gizleniyormuşsun. Doğru mu?” diye mesaj attım. Bunun üzerine bana cevap olarak “Yeni bir boyfriend'im var. Piyasadaki dedikoducu, paragöz, kötü, kıskanç kadınlardan köşe bucak kaçıyorum” yazdı. Onun bu mesajına inandım, mutlu oldum. Öldüğüne hala inanamıyorum. Bu kötü bir şaka gibi. Çünkü Ceyla hayatı çok seviyordu, yaşama çok bağlıydı.”

Babasının mezarını ziyaret etti

Babası Şadan Şevket Gölcüklü'yü 2001 yılında kaybeden Ceyla Gölcüklü'nün 2007 yılında babasının mezarının bulunduğu Muğla Şehir Eski Mezarlığı'na ziyarete gittiği öğrenildi. Mezarlığı görevlisi Şenol Taşdemir, “Ceyla Hanım 3 yıl önce mezarlığa gelerek babasının mezarı başında dua etti. Buraya siyah bir otomobille geldi. Yanında da 13 yaşlarında bir kız çocuğu vardı. Ceyla hanım babasının mezarlığını ziyaretten sonra bana aile mezarlığının bulunduğu alanın temizlenmesi için para verdi. Bana 'Belki bir daha gelmem' diyerek mezarlığı temiz tutmamı istedi ve gitti” dedi.