İŞTE CEM YILMAZIN ‘ŞAHANE MİSAFİRLERİNİ’ AĞIRLAYACAĞI EV

İzzet Çapa yazıyor..

İŞTE CEM YILMAZIN ‘ŞAHANE MİSAFİRLERİNİ’ AĞIRLAYACAĞI EV

Yalnız insan dünyanın her yerinde kendini evinde hissedermiş…

İŞTE CEM YILMAZIN ‘ŞAHANE MİSAFİRLERİNİ’ AĞIRLAYACAĞI EV

Aslında insanlar için ne kadar doğru ama bir o kadar da hüzünlü bu laf. Aynı bakış açısını evlere de uygulayabiliriz aslında. Mesela dünyanın en güzel evine Gargamel ve benim gibi iflah olmaz iki Gamlı Baykuş’u koyarsanız o evin ne huzuru kalır, ne rahatı güzelliği. Onun için Eczacıbaşı'nın yeni projesi Zekeriyaköy Orman Ada’daki H-700, bu günlerde hayatının en mutu günlerini yaşamaya hazırlanıyor.

Önce H-700 abimizin kim olduğunu anlatalım da yazıya biraz heyecan gelsin. Kendisi,neredeyse bir dönüm bahçe içinde 700 metrekare bir ev olur. Sadece salonu 102 metrekare. 2 giyinme odasını saymazsak 5 odası var. Sauna, garaj vesaire… Denen o ki Fiyatı 3 milyon 940 bin dolarmış, lüks olduğu için bir de artı KDV'si var… Türk parasına çevirme benim matematik bilgimin sınırları dışına çıktı, merak ettiyseniz siz bir deneyin. H-700 meselesine gelince… Çok lüks oldukları için Orman Ada’da bunlardan sekiz tane inşa edilmiş ve isimlerini böyle koymuşlar işte, uzay mekiği gibi. Şimdiye kadar dört tanesi satılmış. Biri de kime dersiniz… Cem Yılmaz’a…

Boşuna demedik yazının başında bu H-700 hayatının bundan sonrasını keyif içinde kıkır kıkır gülerek geçirecek diye… Evler içindekilerin varlıklarıyla şenlenirse eğer, Ahu ve Cem yeter de artar bile.

Efendim kısaca Cem ve Ahu ‘Şahane misafirlerini” ağılayacakları yeni evlerine 2013 Nisan'ının sonunda taşınıyorlarmış. Şahane misafirler inşallah Ferzan'ın filmindeki hayaletler gibi olmaz… Neyse, ev, neden bu kadar büyük diye düşündüm bir an. Belli ki bir bebek yetmeyecek ünlü çifte. Korkarım bir tek doksan metrekarelik garaj zorlayacak Cem’i… O kadar arabayı nasıl sığdıracak ki?

Gelelim komşulara… Şu anda bir tanesini tespit edebildim. Ünlü basketcimiz Mirsad ve eşi Dina… Mirsad'ın Nusret adında bir oğlu var, Artık Nusret ve Cem'in oğlu Kemal biraz büyüdükten sonra oralarda ne hergeleliklere imza atarlar bilinmez.

Bu satırları yazarken Gargamel yanıma yaklaştı, ekrana baktı, mahzun bir ifadeyle “Bu bilinen bir haber ama abi” dedi. “Gargamel” dedim tabak gibi gülümseyerek “Sadece Cem’in eşine bir ev aldığı yazıldı. Senin anlattığın detaylar nerede var”

Çok sevindi garibim Gargamel… Koşa koşa çıktı gitti… Bakalım yeni ne haberler getirecek. Haaa, giderken Cem ve Ahu’ya da “Yeni evlerinde bir ömür boyu güle güle mutluluk içinde otursunlar” demeyi de ihmal etmedi. Benden iletmesi.