'İnsanlık Suçu' Kanal D için umut olabilir!

Kanal D'nin bu sezon dizilerden yana şansı yaver gitmedi. Kızlarım İçin dizisinde iddialı olan kanal, hayal kırıklığına uğradı. Meryem dizisinin miladını doldurmasıyla endişelenen Kanal D'nin yeni umudu 'İnsanlık Suçu"...

'İnsanlık Suçu' Kanal D için umut olabilir!

Kanal D bu sene reytinglere bir çok dizisini kurban etti. Başarılı kadro ve güzel senaryolarla yola çıkan kanal istediği başarıyı elde edemedi. Sezona soktuğu yapımlar tek tek final kararı alan kanal, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisini büyük bir heyecanla bekliyor. Zira bu dizi ile kanal yüksek reyting beklentisini karşılayabilir.

Son olarak Kızlarım İçin dizisini de yayından kaldırma kararı alan Kanal D, Meryem dizisinin de ömrünü tamamlamasının sıkıntısını yaşıyor. Henüz Meryem dizisi için net bir karar olmasa da dizinin final yapması çok da uzak sayılmaz…

Kanal D için yeni bir dizi daha umut oluyor. Dizi, Kanal D ekranların yayınlanmak üzere hazırlanıyor. Pastel Film’in yeni projesinin adı İnsanlık Suçu… An American Tagedy romanından uyarlanan bir dizi olacak… Daha önce aynı romandan uyarlanan A Place in the Sun filmi 1951 yılında 6 dalda Oscar kazanmıştı.

Can Sinan’ın uyarlamasını yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor…

Adana’da çekimlerine başlanan dizide önemli isimler bulunuyor. Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Kaan Yıldırım, Deniz Uğur, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkay Tütüncü bu isimlerden bazıları..