İKONCAN İVANA SERT ŞOKTA!

Magazin basını bunu konuşuyor.. İkoncan'a şok! Tek başına tatile çıkan Yurdal Sert, Türkbükü'nde bir güzelle sarmaş dolaş yakalandı..

İKONCAN İVANA SERT ŞOKTA!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un dün akşam yayınlanan 22. bölümünde Kılıç’ın Leyla’yı vurması Çaka ailesini büyük bir yıkıma uğrattı. Leyla hastanede can çekişirken olaylardan haberdar olan Neriman, tüm yaşananlara sebep olan Baybars’la yüzleşti. Eline aldığı silahı Baybars’a doğrultan Neriman, onu vurdu. Tam bu sırada gelen Kılıç, Neriman’ı öldürdü. Neriman karakterine hayat veren sevilen oyuncu Nursel Köse, Üç Kuruş’a veda etti. Neriman’ın kaybının Kartal ve ailesini nasıl etkileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

İKONCAN İVANA SERT ŞOKTA!

‘Üç Kuruş’un dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde; Leyla’nın vurulduğunu öğrenen Neriman derinden sarsıldı. Hastaneye gittiğinde Saliha ile karşılaşan Neriman, annesinden Baybars konusunda bir şeyler yapması gerektiğini duydu. Ailesi için gözünü karartan Neriman, finalde Baybars’la yüzleşti. Baybars’a silah doğrultup onu vurduğu sırada gelen Kılıç ise Neriman’ı hiç düşünmeden öldürdü. Neriman hayatını kaybederken Leyla gözlerini açtı. Neriman’ın kaybından sonra Çaka ailesinin yaşayacakları merakla bekleniyor.

İşte o anlar;

SOSYAL MEDYA #BİZDENOLMAZ DEDİ

‘Üç Kuruş’, 22. bölümüyle TOTAL’de 4.29 izlenme oranı (rating), 10.75 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 4.10 izlenme oranı (rating), 10.24 izlenme payı (share), AB'de 2.99 izlenme oranı (rating), 7.75 izlenme payı (share) elde etti. Heyecanın hız kesmediği bölüm sosyal medyanın gündemine oturdu. Bölüm etiketi #bizdenolmaz 11 saat 5 dakika, #üçkuruş etiketi ise 5 saat boyunca Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı.