İki Best Model Kalk Gidelim'de buluştu!

2016 Best Model of the World birincisi Onur Seyit Yaran ve 2017 Best Model Of Turkey ikinci güzeli Ela Yörüklü, cumartesi akşamları TRT 1’de yayınlanan "Kalk Gidelim" dizisinin kadrosunda buluştu.

İki Best Model Kalk Gidelim'de buluştu!

2016 yılında gerçekleşen Best Model of Turkey ve Best Model of the World birincisi olan Onur Seyit Yaran, modellikten oyunculuğa geçişi pürüzsüz bir şekilde başarabilen isimlerden biri oldu. "Kalk Gidelim" dizisinde yakışıklılığı ve yeteneğiyle göz dolduran genç oyuncuya kendisi gibi Best Model Of Turkey ikinci güzeli Ela Yörüklü eşlik edecek.

Halen güzellik tacını başında taşıyan Ela Yörüklü; Kalk Gidelim dizisinde modern,eğitimli ve bakımlı "Melisa" karakterine hayat verecek. Nurcan, oğlu Canberk’in bir köylü kızına aşık olmasını sindiremez ve Badegül'ün aşkından soğuması için Canberk'in eski sevgilisi Melisayı çağırır. Melisa intikam ateşiyle Canberk’in yanına gelir ve dizide dengeler değişir.

İki Best Model Kalk Gidelim'de buluştu!

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını gerçekleştirdiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever paylaşırken dizide Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu paylaşıyor.