HASMAN'IN FULARINI BORA'YA TAKTI

Bora Kozanoğlu'nun, Fashionable İstanbul'da boynuna taktığı fular, sevgilisi Eda Taşpınar'ın eski aşkı Nurettin Hasman'ın çıktı.

HASMAN'IN FULARINI BORA'YA TAKTI

Bora Kozanoğlu, Fashionable İstanbul'da boynuna taktığı Alexander McQueen fularıyla çok konuşuldu. Fular, Eda Taşpınar'ın 'Karayip Korsanları' partisinde taktığı fular. Anlaşılan, Taşpınar gardırobunu Bora Kozanoğlu'a açtı.

Son günlerin en dikkat çeken ismi sörfçü Bora Kozanoğlu. Eda Taşpınar'la adı gündeme geldiğinde, fotoğraflarını ilk gördüğümüzde Bora Kozanoğlu'nu ‘havalı' bulmadık değil! Alaçatı'da sörfü üzerinde, desenlimayosu, bronz teniyle dikkatleri hemen üzerine çekti. Gel gelelim, Kozanoğlu İstanbul'a geldi ve ‘şekil' değiştirdi. Ne de olsa stil ikonuyla birlikte olmak ayrı birmeziyet gerektiriyor. Hem onun yanına yakışacaksın, hemde onun takdirini alacaksın. Ama Bora Kozanoğlu kendisini sevgilisinin ellerine bıraktı.

Eda Taşpınar kendi gardırobunu onun için açtı ve şimdi onu baştan yaratıyor. Türkiye'nin stil ikonu olarak gösterilen ikoncanımız Eda Taşpınar'ı, Nurettin Hasman'la beraberliğinden önce tanımazdık. Sonra giydiği birbirinden ilginç kıyafetleri,moda ayakkabılarıyla bir anda "İkoncan" ilan ettik; hangi gazeteyi açsak hangi dergiye baksak karşımıza çıkar oldu. Düzgün fiziği, iddialı kıyafetleriyle kısa sürede manşetlere çıktı. Evet Nurettin Hasman bir "ikoncan" yaratmıştı!

Eda Taşpınar ve Nurettin Hasman ilişkisi noktalandığında Eda, yaşı yaşına uygun bir gençle birlikte olmaya başladı. İddialı kıyafetlerini bir kenara bırakıp, daha yaşı gibi giyinmeye özen gösterir oldu. Yeni çift fotoğraflarda da çok uyumlu duruyordu. Hatta Eda takdirimizi toplamaya başlamıştı ki, kısa bir süre sonra eski tarzına geri döndü. Belki de bu sade, yaşına uygun kıyafetlerle kendini iyi hissetmeyince o da sevgilisini kendine uydurma yolunu seçti! Tabii bu sefer kabak Bora Kozanoğlu'nun başına patladı.

BİR FULARIN YAPTIKLARI...

Fashionable İstanbul kapsamındaki defilelerde İstanbul sosyetesinin içine çıkarılan Kozanoğlu, sevgilisinin katkılarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Boynundaki kırmızı Alexander McQueenmarka fuları herkes tarafından konuşuldu. Kendine özgü spor bir tarzı olan Kozanoğlu'nun, bu kırmızı fuları boynuna kendisinin takmadığı çok açık ortadaydı. Hatta bu fular, Eda Taşpınar'ın ‘Karayip Korsanları' partisine başına taktığı fulardı. Anlaşılan o ki, Taşpınar gardırobunu sevgilisi için açmış ve onu baştan yaratıyordu. Kulislerdeyse, fuların Hasman'ın hediyesi olduğu konuşuluyordu...

Büyük değişim herkesi şaşırttı

Çeşme’de sörf hocalığı yapan BoraKozanoğlu, yaz aylarındatam bir sporcu profili çiziyordu. Güçlü fiziği, bronz teni ve sporcu kişiliğine uygun kıyafetiyle beğeni toplayan ünlü sörfçü, Taşpınar’la aşk yaşamaya başlayınca büyük bir değişim geçirdi.

Eda Taşpınar birkaç ayda sevgilisinin tarzını değiştirdi

Eda Taşpınar, Fashionable İstanbul defilelerinde yerini en ön sırada aldı. Kendisine eşlik eden Kozanoğlu’nun giyimtarzı ise herkesin dikkatini çekiyordu. Taşpınar ile tanışmadan önce sıradan bir tarzı olan Kozanoğlu, yeni sevgili ve yeni imajıyla ‘şehirde’ ilk kez boy gösterdi.

Biraz daha yaratıcılık

Bora Kozanoğlu’nu baştan yaratan Eda Taşpınar, biraz daha yaratıcılığını kullansa iyi olur. Siyah takım elbisesi altına giydiği sneaker’lar ve fular, ‘tarz’ olmasına yetmemiş!