HASAN BAKIN ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın yaptığı Suat Yalaz’ın ölümsüz çizgi roman eseri “Karaoğlan” filminin çekimleri Kemerburgaz’da 20 hektar arazi üzerine kurulan sette tüm hızıyla devam ediyor.

HASAN BAKIN ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Ocak 2013’te 300 kopyayla 400 salonda vizyona girmesi planlanan filmin basın toplantısı önceki gün Kemerburgaz’daki sette yapıldı. Yönetmen, yapımcı ve tüm oyuncu kadrosunun katıldığı basın toplantısında filmle alakalı bilgiler paylaşıldı. Yürekliliği ve cesaretiyle efsane haline gelen filmin kahramanı Karaoğlan Volkan Keskin tarafından canlandırılıyor. Müge Boz’un, Karaoğlan’ın başının tatlı belası Bayırgülü; Özlem Yılmaz’ın da Moğol tehlikesine karşı, Türk devletleri arasında birlik sağlamakiçin gelin giden Çise Hatun rolünde olduğu filmin kötü adamı ise Camoka rolündeki Hasan Yalnızoğlu yer alıyor. Survivor yarışmasında büyük popülerlik kazanan Yalnızoğlu, daha önce Karaoğlan'ın çekilen dizi versiyonunda yine Camoko'yu oynamıştı. Geniş bir alan kurulu platoda atlarla çalışan figürasyon ekibinin yaptığı akrobasi gösterileri ise nefes kesti.


3.5 ayda 20 kilo verdim


Karaoğlan'ın bu kez film versiyonunda oynayacak olmasından dolayı mutluluk duyduğunu anlatan Survivor Hasan "İnanın Karaoğlan'ı oyna deseler kabu etmezdim. Çünkü Camoko içimde ukte kalan bir karakterdi. 2002'de oynamıştım. 10 sene sonra tekrar nasip oldu. Bildiğim ve sevdiğim bir karakter olduğu için memnunum. Kırbacımla bütünleştim adeta kolumun bir parçası oldu" diye konuştu. Yalnızoğlu, Merve Büyüksaraç'ın Survivor adasında sanılanın aksine aç kalmadıklarını ifade ettiği açıklamalarına ise "Ben hiç yalan söylemedim. Hayatım boyunca 3 buçuk ayda 20 kilo verdim. Bana kesinlikle kimse yiyecek ve yemek vermedi" sözleriyle yanıt verdi.