Harika Avcı ilk kez konuştu!

Otel odasında yaralı bulunan ünlü şarkıcı Harika Avcı o gece yaşadıklarını ilk kez anlattı. Avcı intihar ettiği söylentisine ise 'Neden intihar edeyim, ben hayat dolu bir insanım' dedi.

Harika Avcı ilk kez konuştu!

Dtel odasında silahla yaralanmış bir şekilde bulunan Harika Avcı, yaptığı açıklamada "Yeter artık dayanacak gücüm kalmadı. Her şeyim mahvoldu, bildiğiniz gibi değil. Özgecan'ın bir değişik haliyim ben. Birieri tarafından azmettirildi bu iş. Şu an morgda olabilirdim. Belki de defnedilmiştim. Evimi bile terk ettim İbrahim yüzünden. Ne işim var otellerde. Evim tadilatta filan değil benim. Canımı kurtarmak için otele kaçtım." dedi.

Daha önce de ölüm tehditi aldığı için savcılığa başvuran Avcı, bu talebini yenileyerek, "Ben hayat doyu bir insanım. Niye intihar edeyim. Kurtulamıyorum bu adamdan. Devamlı dayak, devamlı dayak; yeter artık. Kurtarın beni. Gelmiş sabahın üçünde beynime silah dayamış. Düşünsenize beyninizdeki namluyla uyandırılıyorsunuz sürekli. Buna kim dayanır. Polisi ondan sonra aradım zaten" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.