HANGİ DİZİLER İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR?

Yaz sezonunda kanalların yeni dizi atağı var... Yeni diziler izleyici ile bir bir buluşuyor. Peki yaz sezonu dizisi olarak başlayan bu yapımlardan hangisi önümüzdeki sezon yayında kalabilir, hangisi kısa sürede dizi çöplüğüne gider?

HANGİ DİZİLER İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR?

Çıplak Gerçek: 16 bölüm sürecek zaten, 13. bölümde bile bitme şansı var. Daha fazla uzatmak istemeyebilirler.

Dedemin Dolabı: Yaz sezonunun sonunda yayından kaldırılacaktır.

İbret-i Ailem: Dizinin Total'i kötü, Ab'de idare eder. Lakin yazın bile kanalı için yeterli reytingi aldığını düşünmüyorum. 13 bölümü tamamlayıp bitebilir.

İşler Güçler: Sosyal medyanın etkisiyle yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecektir.

Hayatımın Rolü: Dizi 2. bölümüyle reytinglerini arttırmış gözüküyor, Ab reytingleri bu şekilde devam ettiği sürece dizi yayın hayatına devam edecektir.

Araf Zamanı: Dizi bir türlü bekleneni veremedi, yazın fazla rakibi olmamasına rağmen reytingleri iyi değil, final yakın.

Sudan Bıkmış Balıklar: İlk bölümüyle geniş bir hayran kitlesi kazandırmışa benziyor, 2. bölümüyle yükselişe geçecektir dizi. Yaz sezonunun en iyi dizisi olabilir.

Akasya Durağı: Dizinin belirli bir izleyici kitlesi var, Total grubunda hiçbir zaman çok kötü gitmedi dizi. Geçen sezon yaz sonunda Kanal D diziyi Star'a yollamıştı. Bakalım bu sezon nasıl bir hamle yapacak Kanal D, diziyi yeni sezonda yayınlamaya devam edecek mi?

Annem Uyurken: İyi bir başlangıç yaptı dizi, yazın en iyi işlerinden biri, lakin reytingi çabuk düşmeye başladı. Dizinin sonu "Bizim Yenge" gibi olabilir.

Düşman Kardeşler: Bir Trakya Komedisi, dizi 2. bölümüyle iki grupta da zirveye yerleşti. Dizinin yeni sezona kalması sürpriz olmaz, ama başarılı olması için, gün ve saat seçimi çok önemli.

Sultan: Rakiplerinden önce başlaması avantajı oldu, Survivor'ın bitmesinden sonra zirveyi kimseye bırakmadı, yaz sezonuna kadar da böyle devam edecek gözüküyor, yeni sezonda devam edebilir dizi.