HANGİ AŞK DAHA ETKİLEYİCİ

Aşk-ı Memnu ve Ezel ekranda müthiş bir rekabet başlattı.

HANGİ AŞK DAHA ETKİLEYİCİ

Tartışmalar genelde jönler üzerinden yürüyor, hangisinin daha yakışıklı, daha seksi ya da daha karizmatik olduğu konusunda anketler düzenleniyor. Hangisi aşkıyla ekran başındaki izleyiciyi daha çok etkiliyor? Kıvanç Tatlıtuğ mu, Kenan İmirzalıoğlu mu?

AŞK-I MEMNU
KIVANÇ TATLITUĞ-BEREN SAAT

Behlül, amcasının genç eşi Bihter'e aşık oldu. Bu aşk, onu oğlu yerine koyan amcasına ihanet edecek kadar büyüktü. Babasının kalp krizi geçirmesine neden olan sadakatsiz annesi Firdevs gibi olmamaya yemin eden Bihter'inki de öyle... Her ne kadar Tatlıtuğ sokakta "Amcanın karısıyla beraber olmak çok günah" tepkileri alsa da, izleyicilerin bir kısmı bu aşkın önündeki tüm yasakların kalkmasını istiyor.

EZEL
KENAN İMİRZALIOĞLU-CANSU DERE

Ömer,delicesine sevdiği Eyşan tarafından ihanete uğradı. Sevdiği kadın, can dostlarıyla birlik olup onlara tuzak kurdu. Hapse düşen Ömer, oradan "Ezel" olarak çıktı ve intikam duygusu ve nefreti, Eyşan'a duyduğu aşkı bitirdi mi dersiniz? Yardımcısına gözyaşları içinde "Unutamıyorum abi" diyen Ezel, izleyici de ikiye böldü. Kimileri her şeye rağmen aşkın kazanmasını istiyor, kimileri de Ezel'in intikam oyunundan vazgeçmemesini... Bakalım hangi taraf galip gelecek...