HANDE ATAİZİ - YILDIZ KENTER

'Bir Yıldız Masalı' programına konuk olan Yıldız Kenter'e konservatuvardan eski öğrencisi Hande Ataizi sürpriz yaptı. Kenter, eski öğrencisinin olması gereken yerde olmadığını söyledi

HANDE ATAİZİ - YILDIZ KENTER

Kamuran Tapul'un hazırlayıp sunduğu, TV 8'deki 'Bir Yıldız Masalı' programının ilk konuğu Yıldız Kenter oldu. Ünlü oyuncunun hayatından kesitlere yer verilen programda Hande Ataizi, Uğur Yücel, Perran Kutman, Nilgün Belgün, Bennu Yıldırımlar, Okan Yalabık, Engin Hepileri ve Tilbe Saran gibi isimler stüdyoya gelerek Kenter'e sürpriz yaptı. Tapul'un hazırladığı ödülleri Kenter'e takdim eden konuklardan Hande Ataizi, gözyaşları içinde, "Bana da en iyi abla ödülünü vermek düştü'' derken; Kenter eski öğrencisine sarılarak, ''Hande benim gelmiş geçmiş en yetenekli öğrencimdi ama istediğim yere henüz gelemedi. Gerçi, hâlâ da geç kalmış değil'' dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Son derece duygusal anların yaşandığı programda Kenter'in merhum eşi Şükran Güngör de anıldı. Güngör'ün görüntülerini izlerken "Hep o aşk var" diyen Kenter gözyaşlarına hakim olamadı.

ESKİDEN MODA ÇİZİMLERİ YAPARDIM
'Uzay Vatkalı' kıyafetiyle yeni bir moda akımının öncüsü olan Hande Ataizi 'Mega Magazin' adlı programa bu ceketi Michael Jackson'dan esinlenerek tasarladığını anlattı. Gençlik yıllarında moda çizimleri yaptığını, annesinin de bu konuda kendisini desteklediğini söyleyen Ataizi, psikolog olan annesinin oyuncu olmasına rıza göstermediğini ama kendisinin yine de oyunculuğu seçtiğini söyledi. "Annem nasıl bir dünyaya gireceğimi benden daha iyi tahmin etmişti" diyen ünlü oyuncu, hayatıyla ilgili aldığı yeni kararlarıda anlattı: "Erkek kardeşim kız arkadaşından ayrıldı, birlikte yaşamaya karar verdik, yalnızlığımızı paylaşıyoruz..."

İNSANLARA GÜCENİYORUM
Kanaltürk'te Elif Kormazel'in sunduğu 'Bugün Ne Pişirsem?' programına konuk olan Yıldız Kenter, Türkiye'nin cennet bir ülke olduğunu ifade ederek, insanların duyarsızlıklarına ise kızdı. Turneler dolayısıyla Anadolu'nun birçok yerine gittiğini ama hâlâ görmediği yerler olduğunu anlatan Kenter, en çok Hatay'ı sevdiğini belirterek, "Orada kültürlerin renklerini bozmadan, yan yana yaşadıklarına tanık oluyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Çengelköy'ü falan da bu yüzden seviyorum. Türkiye'de her yer çok güzel. Allah'ın bir cenneti Türkiye" dedi. Dünyada İstanbul Boğazı gibi bir yer olmadığına ancak Türkiye'nin, dünyanın en pis yerlerinden biri haline geldiğine dikkat çeken Yıldız Kenter, çevreye duyarsız insanların verdiği zararlara dikkat çekti. Rusya'ya ilk gittiğinde çok sigara içildiğini fark ettiğini ve insanların sigaralarını yanlarında taşıdıkları kapalı kutulara söndürdüklerini belirten Kenter, "Onun için pislenmiyordu sokaklar. Bizde ise sokakları kirletiyor ve hiç sahip çıkmıyoruz. Bu yüzden insanlara çok güceniyorum ve kızıyorum" dedi. (Televizyon Gazetesi)