HALİS TOPRAK- NAZLICAN ÇİFTİ DAVALIK OLDU

İşadamı Halis Toprak'ın kendisinden 54 yaş küçük Nazlıcan Toprak'la yaptığı evlilik çatırdıyor.

HALİS TOPRAK- NAZLICAN ÇİFTİ DAVALIK OLDU

Halis Toprak ile 17 yaşındaki eşi karşılıklı olarak birbirlerine suç duyurusunda bulundu. Nazlıcan Toprak, eşi ve Aslanlıköşk çalışanı 6 kişi hakkında "ölümle tehdit", "hakaret", "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "aynı konutta birlikte yaşadığı kişilere karşı kötü muamelede bulunma", "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali ve eziyet" suçlamalarıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şişli Adliyesi'nde eşi Nazlıcan Toprak hakkında suç duyurusunda bulunan Halis Toprak ayrıca, 5 gün önce kendisinden izinsiz olarak bir gazeteye röportaj veren eşi Nazlıcan aleyhine 50 bin liralık tazminat davası açtı. Sarıyer Adliyesi'ne dün saat 15.00'te avukatı Fatih Volkan'la birlikte gelen Nazlıcan Toprak, yaklaşık 2 saat savcıya ifade verdikten sonra çıkışta "Arkadaşlar, beni rahat bırakın" demekle yetindi. Basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine avukatı Fatih Volkan "Halis Toprak yaptığı bu eylemlerle müvekkilemi yıldırmaya ve hiçbir şey almadan boşanması için protokol imzalatmaya çalışıyor. Halis Toprak'ın eylemleri, müvekkileme karşı eziyet suçunu oluşturur" diye konuştu.

'YEMEK BİLE VERDİRTMEDİ'

Nazlıcan Toprak'ın evlendikten sonra kocasının ayaklarını bile yıkadığını belirten avukat Fatih Volkan, şöyle devam etti: Evlilikten kısa süre sonra TMSF, Halis Toprak'ın mal varlığına el koymuştur. Şüpheli de müvekkilemin üzerine yürüyerek 'buna sen sebep oldun' diyerek hakaret etmiştir. Hatta şüpheli son olarak Fransa'ya giderken köşk çalışanlarına, 'Nazlıcan'a yemek vermeyeceksiniz, onu köşke çıkarmayacaksınız' diyerek baskısına devam etmiştir. Bu nedenlerden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz."

İNTİHARA TEŞEBBÜS ETMİŞTİ

Nazlıcan Toprak'ın avukatı Fatih Volkan, müvekkilinin yaşadığı eziyet ve işkenceye çare bulamayınca intihara teşebbüs ettiğini söyledi.