HALİS TOPRAK BOMBALADI!

Halis Toprak, şimdi de Nazlıcan ve ailesinin evden uzaklaştırılması için mahkemeye başvurdu

HALİS TOPRAK BOMBALADI!

Kendİsİnden küçük eşi Nazlıcan Toprak’a boşanma davası açan Halis Toprak, dün avukatı aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Toprak, 10 aylık eşi Nazlıcan Toprak ve ailesinin evden uzaklaştırılmasını talep etti. Halen Cannes’da bulunan Toprak, avukatı Turgut Tavşanoğlu aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçesinde eşi Nazlıcan Tagizade, annesi ve kardeşlerinin ’Ailenin Korunması’na İlişkin Yasa’ kapsamında evden uzaklaştırılması talebinde bulundu.

Tavşanoğlu, “Müvekkilim Fransa’dan döndüğünde Nazlıcan ve ailesini Arslanlı Köşk’te görmek istemiyor” dedi. Nazlıcan’ın avukatı Fatih Volkan ise aynı saatlerde mahkemeye müvekkilinin gidecek bir yeri olsa zaten o evde kalmayacağını belirten bir dilekçe sundu.

Avukat Volkan, “Eşini ve birlikte yaşadıkları annesi ve küçük kız kardeşini açlığa mahkum eden, onları hizmetlilerin kaldığı binada yaşamaya zorlayan Halis Toprak’ın hukuka ve insan haklarına aykırı taleplerinin reddedilmesi gerekir” dedi. Volkan “Şayet müvekkilimizin gidecek bir yeri yurdu olsa, 1 gün dahi bu zillete katlanmazdı” diye konuştu.