HALİS AĞA'NIN KIZI ÇOK MUTLU!

18 yaşındaki eşinden boşanmak için dava açan işadamı Halis Toprak’ın büyük kızı Ayfer Toprak, 5 yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Cengiz Karavan’la dün evlendi.

HALİS AĞA'NIN KIZI ÇOK MUTLU!

Hafta başı, hakkında suç duyurusunda bulunduğu 18 yaşındaki Nazlıcan Tağızade’den boşanmak için dava açan 72 yaşındaki işadamı Halis Toprak’ın büyük kızı Ayfer Toprak, dün Paris’te evlendi. Toprak, 5 yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Cengiz Karavan ile Paris Başkonsoloğu’nda kıyılan nikâhla dünya evine girdi.

2007 yılında aile arasında nişanlanan çift, iki kez ayrılmış ama sonra tekrar birlikte olma kararı almıştı. Başkonsolos Uğur Arıner ve Erkan Özerman’ın da hazır bulunduğu nikâhı Muavin Konsolos Osman Kara kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Emre Can, Tunç Turgut, Feray Yazıcı, Şule Ergüder, Funda Özkan, Aslıhan Abacı, Ömer Abacı, Serap Volkaner ve Derya Karagülle yaptı.

‘Sade bir nikâh oldu’
Üç gündür Fransa’da olduklarını belirten Ayfer Toprak, “Evlilik uzun süredir gündemimizdeydi. Sade bir nikâh oldu. Nice’teyiz, cumartesi İstanbul’a dönüyoruz” dedi. Diğer kız kardeşleriyle birlikte, babasının akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasıyla Nazlıcan Tağızade ile yaptığı evliliğin iptali için dava açan Toprak, açılan boşanma davasıyla ilgili son gelişmeleri ise takip etmediğini söyledi.

Öte yandan eşi Nazlıcan’a boşanma davası açan ve mahkeme kararıyla evden uzaklaştırmasını talep eden işadamı Halis Toprak da, geçen hafta isminin Emine olduğunu açıkladığı yardımcısıyla Fransa’ya uçmuş ve Cannes’daki evine gitmişti.