HAFTANIN TARTIŞMASI!

İzzet Çapa, hem Cenk Eren’in yeni mekanı, hem de eski çalışanı Ergun Yıldız için önceki akşam Piyasa adlı mekana “hayırlı olsun”a gitti..

HAFTANIN TARTIŞMASI!

Cenk Eren iyiden iyiye mekancılığa soyundu. Etiler’de açtığı My Pavyon’dan sonra, Sabi Totah ile birlikte Harbiye’de de Piyasa adlı yeni bir mekan daha açtı.. Mekanın başına da Ergun Yıldız’ı koydu.

Çapa, bir ara DJ kabinine de geçip, arkadaşlarının mekanında müzik yapmaya başladı. Fakat o da ne? Konuşmadığı, görüşmediği, mekanlarına sokmadığı gazeteci Onur Baştürk, İzzet Çapa’nın yanına gelerek “Sezen Aksu değil, Demet Akalın çal” dedi.

Onur Baştürk’ün bu tutarsız davranışı karşısında şaşıran İzzet Çapa, “Ben Sezen Aksu çalıyorum, Demet çalmayacağım” dedi. Çalarsın-çalmazsın tartışmasından sonra Onur Baştürk, İzzet Çapa’nın çaldığı aletin stop düğmesine bastı ve müziği susturdu.

İzzet Çapa ile kavgalı olan, mekanlarına alınmadığı halde başka bir mekanda İzzet Çapa’yla gereksiz tartışma çıkaran Onur Baştürk’ün bu yakışıksız tavrı karşısında mekandaki davetlilerde şaşırdı.

İzzet Çapa da bu hareket karşısında Onur Baştürk’ün beklediği gibi darp veya sinirlenme hareketi yapmadı. Onur Baştürk’e o fırsatı vermedi ve “Onur bey Hürriyet gibi büyük bir gazetede çalışıyor. Elinde kalem var. Aman ne olur ne olmaz” diyerek DJ kabininden indi. Mekandaki diğer misafirler de İzzet Çapa’yı alkışladı.

Alkışlara şaşıran Onur Baştürk Piyasa adlı mekanı hemen terk etti.