Gwen Stefani evleniyor!

Gwen Stefani ile Blake Shelton aşkı evliliğe gidiyor!

Gwen Stefani evleniyor!

Geçtiğimiz aylarda evliliğini sonlandıran Gwen Stefani, yeniden evlenmeye çok yakın. 50 yaşındaki eski eş Gavin Rossdal'ın Stefani'nin ardından 20'lerindeki genç dadı Mindy Mann ile birliktelikleri bir yana dursun Gwen Stefani cephesinden mutlu haber çoktan geldi bile.

Güzel şarkıcı, Blake Shelton ile bir süredir birlikte ve dedikodulara göre geçtiğimiz akşam Stefani, Shelton'un ailesiyle tanıştı. Shelton'un ailesinin Gwen Stefani'yi çok sevdikleri ve hep birlikte keyifli bir akşam yemeği yedikleri de söylentiler arasında.

Blake Shelton'un yakın arkadaşı tarafından yapılan açıklamaya göre; "Gwen, Blake'in aile ile tanıştı. Blake'in annesi Dorothy ve üvey babası Mike Shackleford da Stefani'yi oldukça çok sevdi, çok keyifli bir akşamdı." dedi. Bu buluşmanın ardından ise Shelton'un ailesi tekrar Oklahoma'daki evlerine döndüler.

Blake Shelton'un eski eşi Miranda Lambert hakkında da konuşan Shelton'un yakın arkadaşı "Miranda çok soğuk bir kişiliğe sahipti, Gwen ise çok samimi ve sıcak. Ben mutlu olacaklarına çok inanıyorum." diye ekledi.

Aynı zamanda Gwen Stefani ve Blake Shelton çiftinin bebek bekledikleri söylentileri de gündemde.

Ünlü çift önceki gece de böyle görüntülendi;

Gwen Stefani evleniyor!

Gwen Stefani evleniyor!

Gwen Stefani evleniyor!

MERVE UZUN