GÜNAY BU GECE AÇILIYOR!

İstanbul’u yeniden gazino kültürüyle tanıştıran gece hayatının en elit mekanı Günay, 10 Ekim’de muhteşem bir galayla kapılarını açıyor. Türk Sanat Müziği'nin iki usta ismi Bülent Ersoy ile Muazzez Abacı Günay sahnesinde fırtına gibi esmeye hazırlanıyor.

GÜNAY BU GECE AÇILIYOR!

En iyilerin sahnesi olma özelliğiyle 25 yılı aşkın gazino tecrübesini muhteşem mutfağı ve zengin mönüsüyle birleştirerek damak tadınıza hitap eden Günay, yeni sezona iddialı başlıyor. Geçtiğimiz sezon İstanbul gecelerine damgasını vuran İstanbul'un elit mekanı Günay Restaurant 10 Ekim'de kapılarını açıyor.

Gala gecesinde Türk Sanat Müziği'nin iki usta ismi Günay sahnesinde buluşacak. Müzik dünyasının divası Bülent Ersoy ile Muazzez Abacı muhteşem repertuarları ile İstanbullular’a unutulmaz bir gece yaşatacak. Sanat, sosyete ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katılacağı gecede Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı dünden bugüne unutulmaz şarkıları söyleyecekler. Ayrıca usta yorumcu Ümit Tokcan da şarkılarıyla Günay misafirlerine hoşça vakit geçirtecek..

Bu sezon da davetlilerine büyük sürprizler hazırlayan Günay'da her zaman olduğu gibi Türkiye ve dünyadan en ünlü isimler şarkılarını söyleyecek. Yeni sahipleri BVS Grup’tan Bayram ve Vahit Yıldız kardeşler bu sezon da ünlü isimleri mekanlarında ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Geçtiğimiz sezon Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Emel Sayın, Candan Erçetin, Nilüfer gibi birçok sanatçının şarkılarını seslendirildiği Günay Restaurant'ın genel koordinatörlüğünü gece hayatının tanınmış ismi Sabi Totah, Halkla İlişkilerini ise Özgür Aras yapacak. Organizasyonlarda ise Stelyo Pipis imzası Günay sahnesine farkını ortaya koyacak.