Güldür Güldür'de ünlüler geçidi!

Her hafta sürprizlerle ekrana gelen Güldür Güldür Show’a bu akşam; Erman Toroğlu, Metin Uca, Selin Demiratar ve Ezo Sunal konuk oluyor.

Güldür Güldür'de ünlüler geçidi!

Erman Toroğlu, konuk olduğu skeçte hakem Burcu(Aylin Kontente)’nun babasını canlandıracak. Toroğlu, her zamanki doğal, espirili halleriyle ve sahnedeki doğaçlamalarıyla seyircileri kahkahaya boğacak.

Güldür Güldür'de ünlüler geçidi!

Selin Demiratar’ı Hiç Böyle Görmediniz!

Güzel oyuncu Selin Demiratar ilk defa Güldür Güldür Show için asi ve marjinal bir karakteri canlandıracak. Selin Demiratar, güzelliği ve doğallığı ile de sahnede oldukça dikkat çekiyor.

Metin Uca’dan Passaparola Rüzgarı!

Güldür Güldür Show’un fenomen karakterleri Çıtçıt teyzelerle karşılaşan Metin Uca sahnede zorlu anlar yaşayacak. Metin Uca, bir doktoru canlandırdığı skeçte, özdeşleştiği yarışma programı Passaparola soruları sorarak izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Ezo Sunal’dan Beden Perküsyonu Show!

Ezo Sunal sahneye çıkarak Brezilya’dan gelen dans partneri ile beden perküsyonu yapacak. Bedenlerini enstrüman olarak kullanan çift önce kendileri minik bir şov gerçekleşirecek, sonrasında tüm seyircilere beden perküsyonu yaptıracaklar.