"Görüş Günü Kadınları" belli oldu!

Fox'ta Eylül ayında başlayacak olan ve yapımcılığını NTC Medya'nın üstleneceği "Görüş Günü Kadınları" dizisinin hazırlıklarına başlandı ve dört başrol kadın oyuncusu belli oldu.

"Görüş Günü Kadınları" belli oldu!

"Görüş Günü Kadınları" için usta Yönetmen Faruk Teber ve başarılı görüntü yönetmeni Sami Saydan ile anlaşıldı.

Yeni sezonda Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizi için, Çukobirlik’de yaklaşık 7500 metrekarelik bir alana cezaevi inşa edildi. Adana'da çekimlerine başlanan dizinin başrolünde son olarak "Hayat Devam Ediyor" dizisinde oynayan başarılı oyuncu Şenay Gürler, daha önce "Canan", "Unutulmaz" ve "Kuzey Güney" adlı dizi projelerinde rol almış olan tecrübeli oyuncu Semra Dinçer, bugüne kadar "Samanyolu", "Al Yazmalım" ve "Ağır Roman: Yeni Dünya" adlı dizilerde rol almış olan Nesrin Cavadzade ve geçtiğimiz ay final yapan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy olacak.

Sevdikleri hapse düşen dört kadının hikayesini konu alan dizinin senaryosunu Özgür Evren Heptürk yazıyor. Kadın kahramanların yüreklere işleyecek dramları ve sürükleyici hikayesi ile FOX’un iddialı işlerinden biri olan “Görüş Günü Kadınları” Eylül ayında başlayacak.