GÖLCÜKLÜ’NÜN ‘ÖLÜM’ BİLMECESİ!

Beyin ölümü gerçeleşen Ceyla Gölcüklü hakkında ailesinden hâlâ bir açıklama gelmedi.

GÖLCÜKLÜ’NÜN ‘ÖLÜM’ BİLMECESİ!

Pankreas kanserine yakalanan ve iki haftadır Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören sosyetenin ünlü isimlerinden 38 yaşındaki Ceyla Gölcüklü'nün beyin ölümünün gerçekleşmesinden sonra, ne ailesi ne de hastane herhangi bir açıklama yapmıyor. Ailesinin yaşam destek ünitesinden çıkarılmasına izin vermediği iddia edilen Gölcüklü'yü hastanede ziyaret etmek de mümkün olmadı. Gölcüklü'yü son bir kez görmek isteyen yakın dostları kapıdan geri çevrildi. Bu arada Ceyla Gölcüklü'nün vefat ettiği, hatta ailesi tarafından alınarak defnedilmek üzere babasının memleketi Muğla'nın Ula İlçesi'ne götürüldüğü iddia ediliyor. Çeşitli internet siteleri ve gazetelerde, Gölcüklü'nün vefat ettiğine dair haberler çıkmasına rağmen aile ve yakınlarının ısrarla bilgi vermekten kaçınması ise kamuoyunun aydınlatılmasında engel teşkil ediyor.

SEVENLERİ YASTA
Gölcüklü'nün durumu henüz netlik kazanmazken, sevenleri sosyal paylaşım sitelerinde twit'leriyle duygularını dile getirdi. Ünlü isimler, Gölcüklü'ye ölümü yakıştıramadıklarını söyledi; İşte o twit'ler:

Aslı K. Ekşioğlu: Ceyla okulun güzel kızı... Benden bir sınıf küçük... Sadece “Merhaba”mız vardı.. Üzüldüm. Allah ailesi ve kızına sabır versin.
Özge Ulusoy: Tanımıyordum ama genç bir insan hayata veda etti. Huzurla uyu Ceyla Gölcüklü. Allah yakınlarına sabır versin.
Ebru Destan: Ceyla'nın vefatı içimi acıtıyor... Ama en çok acıtan da insanların umarsızca saçma sapan konuşmalar yapması! Ölen birinin hakkında bile dedikodu yapabiliyorlar. Size ne? Hesabı varsa o da bir tek Allah'a.
Seren Serengil: Ne para ne şöhret ne gücün çözemeyeceği kör noktalar var hayatta. Kimse için üzülmeye değmez şu kısacık hayatta, umursamadan yaşayın!
Yeşim Salkım: Güzel yüzlü kadın Ceyla, inanmak çok zor. Çok üzgünüm
Demet Akalın: Yalan dünya her şey bomboş. Genç ölümler daha bir üzüyor insanı, mekânı cennet olsun... Tadını çıkarmak lazım hayatın, üzmemek üzülmemek lazım...

KOMAYA GİRMEDEN ÖNCE GÖMÜLECEĞİ YERİ GEZMİŞ
İstanbul sosyetesinin ünlü siması Ceyla Gölcüklü'nün nereye defnedileceği netlik kazanmadı. 38 yaşındaki Gölcüklü pankreas kanserine yakalanıp beyin ölümü gerçekleşmişti. Aslen Muğlalı olan Ceyla Gölcüklü'nün Muğla şehir eski mezarlığındaki aile kabristanlığında babası, dedeleri ve ninelerinin mezarları bulunuyor.
İstanbul Amerikan Hastanesi'nde 15 gündür tedavi gören ve son 7 gündür aşırı ağrılar nedeniyle ilaçla uyutulmasının ardından beyin ölümünün gerçekleştiği ileri sürülen Ceyla Gölcüklü'nün nereye defnedileceği konusunda Muğla'daki mezarlık görevlisine bilgi gelmediği belirtildi.
Muğla şehir eski mezarlığında, Şadan Şevket Gölcüklü adına kay ıtlı aile kabristanlığı bulunurken, kabristanda Emin Gölcüklü (1869-1988), eşi Naciye G ölcüklü (1875-1954), Şevket Gölcüklü (1894-1956), Melek Gölcüklü (1902-1999) ve Ceyla Gölcüklü'nün 2001 yılında vefat eden babası Şadan Şevket Gölcüklü'nün mezarları bulunuyor.

BABASININ MEZARINI ZİYARET ETMİŞ
38 yaşında pankreas kanserine yakalanan ve beyin ölümü gerçekleştiği öğrenilen Ceyla Gölcüklü'nün 2007 yılında babasının mezarının bulunduğu Muğla Şehir Eski Mezarlığı'na ziyarete geldiği öğrenildi. Muğla Şehir Eski Mezarlığı görevlisi Şenol Taşdemir, "Şehir eski mezarlığındaki 39 Ada 1 parsel Şadan Şevket Gölcüklü'ye ait. Ceyla Gölcüklü, 2007 yılında mezarlığa gelerek babasının mezarı başında dua etti. Lüks ve siyah bir araçla geldi. Yanında 12-13 ya şlarında bir kız çocuğu vardı" dedi.

"BİR DAHA GELMEM BELKİ"
Mezarlık görevlisi Şenol Taşdemir, Ceyla Gölcüklü'nün kendisine aile kabristanlığının temizlenmesi için para verdiğini belirterek şöyle konuştu: "Ceyla hanım babasının mezarlığını ziyaretten sonra bana aile mezarlığının bulunduğu alanın temizlenmesi için para verdi. Mezarlık girişindeki demir kapının değiştirilmesini istedi. Ben demir aksamı zımparalayıp boyayabileceğimi söyledim. Onun için de bana ayrıca ücretini verdi. Bana 'Belki bir daha gelmem' diyerek mezarlığı temiz tutmamı istedi."

GÖLCÜKLÜ’NÜN ‘ÖLÜM’ BİLMECESİ!